Hur duktiga är ni på att sticka? Min mamma är värsta proffset, hon har stickat hela överkast, spetsdukar och otaliga tröjor genom åren. Själv lärde jag mig väl i syslöjden, men fastnade aldrig riktigt för det och nu skulle jag nog behöva gå en kurs för att komma ihåg hur man gör. (Har dock en Barbietröja på mitt samvete!) Men stickat är både trendigt och mysigt så här års, så här kommer lite inspiration.

En avig, en rät.

En avig, en rät.

Miljöbilden är från Ferm living och övriga bilder är: Korg ”Amara” med handtag, 199 kr, Mio. Stickad kudde, 199 kr, H&M Home. Stickad kudde, 189 kr, EM MöblerFilt, 399 kr, JotexBabypläd (i butik vecka 8), 199 kr, Åhléns. Stickade tofflor, 199 kr, Muji/Åhléns. Golvkudde, ca 1 700 kr, Ferm living. Stickad cylinderkudde, ca 375 kr, Ferm livingPorslinsmugg, ca 130 kr, vas, ca 240 kr, Kinto. Stickad puff, 649 kr, Åhléns.

Translation: It’s all about knitting this week!

8 kommentarer

///////////////
 1. Silla

  Den stickade puffen från åhlens är på halva reapriset just nu, 175 kr st! Jag slog till på två stycken till dotterns rum, de är så fina!!!

  0
 2. Emma

  Jag alskar att sticka! Har stickat en massa till mig sjalv och till barnen nar de var bebisar. Men lar mig fortfarande, men de sager det ar som att meditera, valdigt bra for sjalen… Sa jag fortsatter! 😉 Det behover inte vara nagot komplicerat, det ar bara roligt att skapa. Och for er som tycker det ar roligt, kolla in denna shoppen i New York, de har massor av roliga ideer pa deras blogg; http://www.purlbee.com/ Ha en harlig vinter dag!

  0
 3. Helena, Craft and Creativity

  Jag gillar att sticka och tycker den stickade trenden är fin! Har vissa planer på att försöka sticka krukfodral, liknande de från Ferm Living. 🙂

  0
  1. Husligheter-Maria

   Åh, det där är precis anledningen till att jag skulle vilja vara lite pyssligare – att kunna göra egna varianter på fina saker man ser. Håller tummarna för att du gör det, och bloggar om det sen!

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close