Plötsligt har ytterligare en månad gått och det är dags för en liten summering. Och nej, jag är inte perfekt – jag glömde faktiskt att fota en dag i februari, men den dagen får helt enkelt vara tom i albumet. “Dagen jag glömde”, liksom. (Det roligaste med det är att jag inte för mitt liv kan komma ihåg vad jag gjorde den dagen heller!) Anyway, här kommer ett urval av bilder från mars.

"Ny" gammal bil i hushållet, vår lilla Peugeot byttes mot en större. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

“Ny” gammal bil i hushållet, vår lilla Peugeot byttes mot en större. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Fick ett infall och köpte garn, här ska virkas mormorsrutor! Ett snällt klotter under en promenad Årstaviken runt och så hallåornas farväl från Svt.

Fick ett infall och köpte garn, här ska virkas mormorsrutor! Ett snällt klotter under en promenad Årstaviken runt och så hallåornas farväl från Svt.

En varm vårdag fick det bli pannkakslunch och mysläsning på altangolvet. En bild från Dusty decos fina butik på söder och så var jag på frisörbesök.

En varm vårdag fick det bli pannkakslunch och mysläsning på altangolvet. En bild från Dusty decos fina butik på söder och så var jag på frisörbesök.

Min nya golvlampa fick åka pendeltåg, ljuva födelsedagsrosor från mamma och så hade min bokklubb träff (bra bok, läs den!).

Min nya golvlampa fick åka pendeltåg, ljuva födelsedagsrosor från mamma och så hade min bokklubb träff (bra bok, läs den!).

Finfest när Styleby fyllde ett år, men jag glömde att ta en enda bild och fick knäppa av i tunnelbanan på väg hem i stället. Stockholm har fått en ny galleria, Mood, och de här tjusiga paraplyerna hänger utanför. Och så hann jag med en snabbvisit hos mamma där Rufus nästan blev ihjälklappad. Som synes.

Finfest när Styleby fyllde ett år, men jag glömde att ta en enda bild och fick knäppa av i tunnelbanan på väg hem i stället. Stockholm har fått en ny galleria, Mood, och de här tjusiga paraplyerna hänger utanför. Och så hann jag med en snabbvisit hos mamma där Rufus nästan blev ihjälklappad. Som synes.

Translation: The 366 project is going pretty good, I’ve forgot one day but that’s to be expected I guess. Here are a few of the pics from March.

#Etiketter
366-projektet

3 kommentarer

///////////////
 1. erica

  Så kul att följa projektet! Jag måste erkänna att jag också glömt fota nån dag, men då har jag tagit två bilder nästa dag och lagt in den ena på gårdagen. Antar att det är det petiga AD:n i mig som gärna vill att boken ska se fin ut 🙂 Men stort sett kommer jag ihåg att ta bilder varje dag. Det underlättar att ta med Hipstamatic, har ju alltid telefonen med mig. Det svåra är dagar när det inte hänt nåt kul alls…då blir det närbilder på blommor för min del 🙂

  0
  1. Husligheter-Maria

   Ja, telefonen blir räddaren i nöden ibland, helt klart! Jag instagrammar istället för hipstamatic, men annars tänker vi lika. Och visst, det blir några pelargonbilder här och var … =)

   0
 2. Pingback:Mormorsrutor | Husligheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close