Jag har varit på vift några dagar, på Gotland för att titta till huset. Och det blev verkligen fyra dagar av varierande karaktär. En riktig köldknäpp i vintras hade sprängt blandarna i badrummet som nu innehöll en mindre sjö (vattenpumpen var avstängd, men rören innehöll en del vatten) och en ganska riklig flora av mögel på väggarna. Tack och lov var det värre än det såg ut, efter besök av rörmokare och försäkringsbolag och tre vändor med skrubbsvamp och mögelmedel så ser allt i stort sett ut som innan. Puh!

Några snapshots från dagarna på Gotland. Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Några snapshots från dagarna på Gotland. Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Dessutom öste regnet ner de tre första dagarna, så man kan väl säga att tillvaron inte var fullt så idyllisk som vi hade hoppats. Vi gjorde det bästa av saken, plöjde dvd-boxar, lagade mumsiga middagar och eldade i vedspisen.
Och Gotland belönade oss för våra vedermödor sista dagen, med strålande sol, smarrig lunch, årets första glass och kanske Visbys keligaste katt som oväntat sällskap. Nu längtar jag till sommaren, så vi kan åka tillbaka och verkligen njuta istället för att ligga sömnlösa över eventuella vattenskador som vi gjorde första natten  …

Translation: Well, our trip to Gotland started off bad with a water leak in the bathroom and really bad weather. But as you can see, things improved and the last day was pure magic!

#Etiketter
Gotland

3 kommentarer

///////////////
 1. Weronica - En mammas dag

  Oj! Men ändå – Gotland. Ack så jag längtar dit. Vi är där två veckor på sommaren. Att ha ett eget litet hus är en – för nu – avlägsen dröm 🙂 Jag har kollat tillbaka i ditt arkiv för att få tips till fler loppisar i sommar. Alltid kul med lite nya stopp även om man har varit på ön många gånger. Tipsa gärna mer om bra ställen framöver. Trevlig söndag!

  0
  1. Husligheter-Maria

   Weronica och Seventeendoors: Det kommer! På ett helt annat sätt, jag har ju sett att du Weronika redan upptäckt det … =)

   0
 2. Seventeendoors

  Ja, jag håller ju med Weronica, mera Gotlandstips! 🙂
  Och skönt att det löste sig med badrummet, trots allt.
  Ha en fin ny vecka med start i morgon!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close