Egentligen vill jag ju inte uppmuntra detta vansinne eftersom jag tycker att alla mina vänner borde ha hus på Gotland så vi kan ses även på semestern, men eftersom min blogg-, bransch och kontorskollega Johanna nu bestämt sig för att sälja sitt drömställe så får jag väl acceptera det. Och tipsa er! För tro mig, detta är ett helt magiskt ställe. Jag käkade grillad korv på verandan i somras och kan alltså personligen intyga att det är en alldeles utmärkt veranda för korvätning. Till exempel. Och du som blir sugen – varsågod, en livsdröm!

Johannas och Fredriks fantastiska hus. Foton: Mäklarbilder från Bertwig

Johannas och Fredriks fantastiska hus. Foton: Mäklarbilder från Bertwig

Järnspis i vardagsrummet.

Järnspis i vardagsrummet.

Jamen vem vill inte ha ett guldbadkar?!

Jamen vem vill inte ha ett guldbadkar?!

Ljust och fräscht på min ära.

Ljust och fräscht på min ära.

En alldeles egen kapellsal.

En alldeles egen kapellsal.

Mysiga sovrum.

Mysiga sovrum.

Och finfint kök.

Och finfint kök.

Translation: My friend Johanna is selling her fantastic summer house on Gotland. (Yes, I know, she’s crazy.)

#Etiketter
Gotland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close