Inget slår fint slitet läder, tycker jag. Och det är ju något väldigt trevligt med ett material som dessutom blir snyggare ju mer du använder det. Zenok leather säljer massor av fodral, hållare och andra lädervaror i perfekta färger och med enkel design, det mesta för under 500-lappen. Bra presenttips!

Fint lädergods från Zenok leather/Etsy.

Fint lädergods från Zenok leather/Etsy.

Translation: Nothing beats perfectly worn leather, so these great items from Etsyseller Zenok leather can be the gifts that keep on giving.

#Etiketter
Etsy

2 kommentarer

///////////////
  1. Erika Fagerqvist

    Åh vad fiiiina!!! Älskar att mixa läderdetaljer med mjukare transparenta tyger för en hel outfit! Tack för tipset! Om Husligheters läsare kommer till Helsingborg/Skåne eller kanske bor där och vill veta om några smultronställen kolla in min blogg. Har nyligen börjat blogga om Skånelife här!

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close