Ny månad, nya bilder. Här är ett litet axplock av hur mitt april har sett ut. Puh, måste bli bättre på att sortera bilderna med jämna mellanrum, det blir ett fasligt letande när man VET att man tagit en bild den 10:e, men inte med vilken kamera …

Påskliljor inför påsken förstås. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Påskliljor inför påsken förstås. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Aprilväder! Hagel på stubbarna längs grannens infart på morgonen. Jag slog äntligen till på en pilatesboll, tyvärr var de vita slut så nu får jag stå ut med att ALLT damm syns på den. Och så rensade jag garderoben, en del såldes på bloppis och annat åkte till närmaste loppis.

Aprilväder! Hagel på stubbarna längs grannens infart på morgonen. Jag slog äntligen till på en pilatesboll, tyvärr var de vita slut så nu får jag stå ut med att ALLT damm syns på den. Och så rensade jag garderoben, en del såldes på bloppis och annat åkte till närmaste loppis.

Ljuvlig skaldjursgryta i Mariefred, dit vi åkte en ledig dag. Jag hämtade ut min gotlandskarta på Stadsauktion och kikade på alla glittrande kristallkronor när jag ändå var där. Och så var vi ju på Gotland en sväng, sista dagen bjöd på sol.

Ljuvlig skaldjursgryta i Mariefred, dit vi åkte en ledig dag. Jag hämtade ut min gotlandskarta på Stadsauktion och kikade på alla glittrande kristallkronor när jag ändå var där. Och så var vi ju på Gotland en sväng, sista dagen bjöd på sol.

En tripp till IKEA, där det enda jag skulle ha var slut ... Lyxfrukost med dyra blåbär får man unna sig i bland. Och så drog vi till Örkelljunga där det här ståtliga monumentet fångades på bild. (Närå, skoja, vi åkte ett par dagar till Aten och kollade in Akropolis.)

En tripp till IKEA, där det enda jag skulle ha var slut ... Lyxfrukost med dyra blåbär får man unna sig i bland. Och så drog vi till Örkelljunga där det här ståtliga monumentet fångades på bild. (Närå, skoja, vi åkte ett par dagar till Aten och kollade in Akropolis.)

Lite löningsdagsskumpa på Riche, min gräsmatta full av scilla och så Valborg med majbrasa förstås.

Lite löningsdagsskumpa på Riche, min gräsmatta full av scilla och så Valborg med majbrasa förstås.

Translation: These are some of my shots for the April part of my 366 project.

#Etiketter
366-projektet

2 kommentarer

///////////////
  1. Anna Marselius

    Å jag känner igen skumpan! Tror det måste bli repris snart 🙂 Axx

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close