Jag är så fruktansvärt loppissugen just nu att hälften vore nog, hörrni. Inte nog med att jag vill strosa runt på loppisar och klämma, fingra och vrida på alla fynd – jag vill i princip kasta ut allt jag äger och börja om dessutom. Tror inte att det vore särskilt förnuftigt ur plånbokssynpunkt så det är bäst jag låter bli, men jag måste nog åstadkomma något slags förändring hemma snart bara för att ruska om min hemmiljö lite. Får ni också den känslan ibland? Att ni bara ledsnar på i stort sett allt och vill resetta hela hemmet? (Eller … är det bara jag som är så konstig?)

Några av alla åtråvärda godbitar som finns att buda hem online. Foton: Bukowskis market

Några av alla åtråvärda godbitar som finns att buda hem online. Foton: Bukowskis market

Translation: I have the weirdest feeling right now – I want to throw everything I own out the window and start over. Just to have an empty house, an unlimited budget and all the time in the world to scout flea markets and antique shops for the best stuff. Pretty, please?

#Etiketter
Bukowskis

6 kommentarer

///////////////
 1. Madelen

  Du är inte alls konstig, eller i så fall är vi konstiga tillsammans 🙂 Får precis samma känsla ibland. Oftast hjälper det med att omorganisera möbler, ställa nåt bort i skåpet och ta nåt fram istället.

  Ibland blir jag trött på färger, och måste ha det väldigt monokromt runt om mig. Lyckligtvis går det relativt lätt eftersom mitt svartvita hem har bara några färgklickar 🙂 Sedan då man längtar efter dem igen, är det att ta kuddarna, färggranna planscherna osv fram igen.

  Små saker, men har stor inverkan.

  0
  1. Husligheter-Maria

   Så sant, så sant! Jag borde bli bättre på att flytta runt lite småsaker, men jag är en sån som inreder “klart” och sen behåller jag det exakt så tills jag plötsligt blir superless och vill ändra ALLT …

   0
 2. Jenny

  Pax för fåtöljen!

  0
 3. Fanny

  Hej Maria

  Jag behöver din hjälp.. Är i chocktillstånd efter att jag klev in i min nya lägenhet, då jag flyttat från 65 kvm till 22 kvm.

  Skulle vara tacksam ifall du kunde göra ett collage med stilrena och praktiska saker som rymmer lite förvaring och ger det lilla extra till min sekelskiftslägenhet.

  Tack på förhand och för en inspirerande blogg!

  0
  1. Husligheter-Maria

   Hej Fanny! Grattis till nya lägenheten, även om jag förstår problematiken! Tyvärr är jag ingen fena på compact living längre, det var många, många år sen jag bodde litet nu så jag har liksom tappat bort glasögonen som jag upptäcker såna möbler med. Men läs gärna min kompis Marias blogg: http://kvadratsmart.wordpress.com/ Hon är proffs på compact living och kan säkert ge dig massor av tips!

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close