Maj är redan slut, hur fasen gick det till?! Well, 366-projektet rullar på, även om en tydlig trend har uppenbarat sig – det blir mer och mer instagrambilder. Det är ju så smidigt att man alltid har mobilen med sig, medan systemkameran inte hänger med lika ofta. I konsekvensens namn önskar jag väl att jag hade valt instagram från dag ett, men äsch – nu blev det som det blev. Här är några snapshots från den gångna månaden.

En solig första maj på Djurgården. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

En solig första maj på Djurgården. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

En alldeles ljuvlig morgonrunda längs bryggorna, årets första jordgubbar (belgiska) och så blomsterkursen på Beckmans.

En alldeles ljuvlig morgonrunda längs bryggorna, årets första jordgubbar (belgiska) och så blomsterkursen på Beckmans.

Bloggforum i Göteborg, jag köpte en stegräknare för att bli bättre att gå de där 12 000 stegen om dagen och så bakade jag mammas "golfbullar" (nej, jag vet inte varför de heter så).

Bloggforum i Göteborg, jag köpte en stegräknare för att bli bättre att gå de där 12 000 stegen om dagen och så bakade jag mammas "golfbullar" (nej, jag vet inte varför de heter så).

Jag och maken drog till Mariefred en ledig dag, på makens 40-årsdag vankades det amerikanska pannkakor till brunch och sen åkte vi som bekant till Island.

Jag och maken drog till Mariefred en ledig dag, på makens 40-årsdag vankades det amerikanska pannkakor till brunch och sen åkte vi som bekant till Island.

En bild jag inte visat tidigare från Island – sandstorm från hotellfönstret. Mitt enda loppisfynd från ön är tre danska mässingsljusstakar som är vändbara – värmeljus i ena änden, kronljus i den andra. Och så åkte jag till Gotland för att färdigställa Gotlandstips.se. Här är Ekeviken, folktomt men soligt.

En bild jag inte visat tidigare från Island – sandstorm från hotellfönstret. Mitt enda loppisfynd från ön är tre danska mässingsljusstakar som är vändbara – värmeljus i ena änden, kronljus i den andra. Och så åkte jag till Gotland för att färdigställa Gotlandstips.se. Här är Ekeviken, folktomt men soligt.

Translation: I can’t believe May is already over! My 366 project is going well, but I seem to favor instagram pics more and more often. It’s laziness of course, my iphone is with me 24-7 but I can’t always be bothered to bring my big camera everywhere. I guess I wish I had used instagram from day one, but hey – you can’t think of everything …

Pic one: On the island of Djurgården in central Stockholm.

Pic 2-4: A pic from my morning run, my first strawberries (from Belgium though) and a snapshot of some of the flowers we got to use on a minicourse I got at Beckmans.

Pic 5-7: I went to Bloggforum in Gothenburg, I bought a pedimeter to try to take those 12 000 steps a day and I baked some of Mom’s bread.

Pic 8–10: A lazy weekend in Mariefred, some American pancakes for brunch at my husband’s 40th birthday and I pic from the whale cruise in Iceland.

Pic 11-13: Sandstorm in Iceland, a flea market find from Reykjavik and a snapshot from a beach on Swedish largest island – Gotland.

#Etiketter
366-projektet

4 kommentarer

///////////////
 1. Jenny

  Fina bilder, som alltid. Jag har också börjat slarva med att fira med den “riktiga” kameran och använder fler och fler bilder tagna med min iPhone. I alla fall sedan jag bytte upp mig till en 4s som ju tar sjukt mycket bättre bilder än min gamla 3Gs.

  0
  1. Husligheter-Maria

   Ja, samma här, har också 4S och med instagram blir det ju mysiga bilder. Men det syns VÄLDIGT väl vilka jag tagit me mobil och vilka jag tagit med systemkamera … =)

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close