Ytterligare en månad att lägga till handlingarna, det sa bara vips! Här kommer en drös bilder (i princip bara instagram, jag har liksom insett att det ÄR enklare, lättare och snabbare att plåta dagens bild med mobilen istället för att släpa på en tung kamera) från de gångna 30 dagarna!

En av vårens mest instagrammade stockholmsbilder? Koppartrassel i nya Moodgallerian. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

En av vårens mest instagrammade stockholmsbilder? Koppartrassel i nya Moodgallerian. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Regn, regn, regn. Jag testar Diors nya krokolack (jag gillar!) och så firade jag nationaldagen med att fika med min bästa kompis.

Regn, regn, regn. Jag testar Diors nya krokolack (jag gillar!) och så firade jag nationaldagen med att fika med min bästa kompis.

En helg i vackra Småland blev det i början av månaden. Ösregn längs Vättern på vägen dit, en ljuvlig skogspromenad och sen lite amerikanska pannkakor när vi kom hem igen.

En helg i vackra Småland blev det i början av månaden. Ösregn längs Vättern på vägen dit, en ljuvlig skogspromenad och sen lite amerikanska pannkakor när vi kom hem igen.

Sommargodis på sommarfesten på förlaget jag jobbat en del för den senaste tiden. Årets första igelkottspotting – på min egen infart! Och så drabbades mina hoods av ännu ett ösregn, så här såg det ut dagen efter.

Sommargodis på sommarfesten på förlaget jag jobbat en del för den senaste tiden. Årets första igelkottspotting – på min egen infart! Och så drabbades mina hoods av ännu ett ösregn, så här såg det ut dagen efter.

Tjejmiddag hemma hos min kompis i hennes arkitektritade 70-talsvilla med pool – hon bjöd på citronkladdkaka. Rörstrands pressvisning hölls i fantastiska Skridskopaviljongen och så åkte jag över dagen till London på jobb och såg det här fina skyltfönstret.

Tjejmiddag hemma hos min kompis i hennes arkitektritade 70-talsvilla med pool – hon bjöd på citronkladdkaka. Rörstrands pressvisning hölls i fantastiska Skridskopaviljongen och så åkte jag över dagen till London på jobb och såg det här fina skyltfönstret.

Årets midsommarstång smälte in totalt i bakgrunden. En grillkväll på altanen slutade med marschmallows till efterrätt, och så kom lilla Luma på besök till kontoret.

Årets midsommarstång smälte in totalt i bakgrunden. En grillkväll på altanen slutade med marschmallows till efterrätt, och så kom lilla Luma på besök till kontoret.

Jag köpte med mig lite Pärlankolor efter en möteslunch på Urban Deli som bränsle till eftermiddagens skrivmaraton. Mina pioner slår äntligen ut! Och så ägnade jag fredagen åt jobb hemma på altanen.

Jag köpte med mig lite Pärlankolor efter en möteslunch på Urban Deli som bränsle till eftermiddagens skrivmaraton. Mina pioner slår äntligen ut! Och så ägnade jag fredagen åt jobb hemma på altanen.

Translation: I try to take a photo every day, and I’ve completely ignored my camera lately in favor of instagram. Here are a few snapshots from June, with a hedgehog in the backyard, a puppy visit at my office, a day trip to London, some Swedish summer magic and quite a bit of rain…

#Etiketter
366-projektet

4 kommentarer

///////////////
  1. Karin

    Supersnyggt med ramen runt fotona! Hur gör du dem?

    0
  2. Madeleine

    Vilken härlig junimånad du har haft. Jag gillade också hur det lät med citronkladdkaka, måste nog testa det nån dag.

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close