Det känns lite fånigt att säga att man får sålla lite i utbudet, för vilken loppis har egentligen BARA snygga grejer? Men så är det i alla fall hos Oldkeysvintage, här finns en del skräp men också en del skatter. Jag gillar den lite quirky känslan, man vet liksom inte alls vad man kommer att hitta på nästa sida. En typisk shop att bevaka, för plötsligt kan det dyka upp en riktig skatt.

Vackra små skatter. Foto: Oldkeysvintage/Etsy

Vackra små skatter. Foto: Oldkeysvintage/Etsy

Translation: It feels a bit silly to point out that not everything in an Etsy shop could be considered a real find, since I’ve never visited a fleamarket with only good stuff either. I still want to mention it though, since Oldkeysvintage might not look so interesting at first glance. But keep browsing, because there are some real finds here! I love the quirky feel of the photos as well.

0
#Etiketter
Etsy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close