Veckans fredagsgodis går i guldiga färger, eller kanske snarare mässing om man ska vara petnoga. Jag kan liksom inte släppa min nya mässingsvurm, utan dras per automatik till allt guld som glittrar som värsta skatan…

Allt är inte guld som glimmar ...

Allt är inte guld som glimmar …

1. Erika Pekkaris fina ljusstakar för Svenskt tenn står högt på önskelistan. | 2. Paljettkudden blir en kul detalj i allt grafiskt och monokromt. | 3. Fyndigt döpta bloggen Patternity är full av coola bilder. | 4. Kul DIY-tips för skruttcykeln!

Translation: Well, try to guess the theme for this week’s Friday faves! I’m drawn to everything brassy or golden like a magpie these days …

#Etiketter
Svenskt Tenn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close