Den här söndagen tillbringades bland annat med att rensa foton, det kanske märks? Men nu känner jag mig i fas igen, åtminstone på fotofronten! Här kommer septembers bildskörd i urval.

Började med att luncha med Emma på Story Hotel, där hennes jacka fick matcha inredningen. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Började med att luncha med Emma på Story Hotel, där hennes jacka fick matcha inredningen. Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Bakade kaka på överblivna vinbär från trädgården, mumsigt! Och så började det bli höst ute, på med höstgarderoben. Min lilla bokcirkel är på gång igen efter sommaruppehållet, Karolina Ramqvists nya står på tur.

Bakade kaka på överblivna vinbär från trädgården, mumsigt! Och så började det bli höst ute, på med höstgarderoben. Min lilla bokcirkel är på gång igen efter sommaruppehållet, Karolina Ramqvists nya står på tur.

Pressträff för Boråstapeters nya kollektion med skandinaviska designers, bra initiativ och fina tapeter. Sen var det frukostklubb på Riche, rekorduppslutning och god gröt. Och så en riktigt fantastisk lördag med långpromenad i solen.

Pressträff för Boråstapeters nya kollektion med skandinaviska designers, bra initiativ och fina tapeter. Sen var det frukostklubb på Riche, rekorduppslutning och god gröt. Och så en riktigt fantastisk lördag med långpromenad i solen.

En solig söndag – IKEA?! Ja, om man måste så ... Mitt höstprojekt är att få ordning på mina matvanor, det här är mitt bästa kontorsmellanmål. Och så åkte jag till Gävle och hälsade på en kompis, vi gick ut och åt en riktig lyxfrukost för ett spottstyver (inga stockholmspriser...) på ekologiskt kafé.

En solig söndag – IKEA?! Ja, om man måste så … Mitt höstprojekt är att få ordning på mina matvanor, det här är mitt bästa kontorsmellanmål. Och så åkte jag till Gävle och hälsade på en kompis, vi gick ut och åt en riktig lyxfrukost för ett spottstyver (inga stockholmspriser…) på ekologiskt kafé.

Slutet på månaden gick visst i matens tecken. Frukostmöten är det bästa, de här godsakerna äter man på hotell Diplomat. Jag och kontorsroomiesarna Johanna och Anna bestämde oss för att ta en inspirationsfredag med lunch på Fotografiska, den här goda fisken hamnade i min mage. Och så hade jag kompisar på övernattning, vi gick på antikmässan och åt gott tills magen stod i fyra hörn på nyöppnade Tradition.

Slutet på månaden gick visst i matens tecken. Frukostmöten är det bästa, de här godsakerna äter man på hotell Diplomat. Jag och kontorsroomiesarna Johanna och Anna bestämde oss för att ta en inspirationsfredag med lunch på Fotografiska, den här goda fisken hamnade i min mage. Och så hade jag kompisar på övernattning, vi gick på antikmässan och åt gott tills magen stod i fyra hörn på nyöppnade Tradition.

Det var mitt september! Nu återgår vi till ordinarie bloggprogram igen, och jag kan bocka av “rensa foton” från att-göra-listan i höst. Hurra!

Translation: These are a few snapshots from my 366 project from September, I seem to have eaten a lot of food? It was a good month though, lots of fun meetings and nice fall weather. Back to design blogging!

 

#Etiketter
antikmässa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close