God morgon! Efter en riktigt lugn helg med längdskidåkning på tv och planering av julbak så är det dags för en rätt hektisk vecka med pressvisningar en masse – kalendern är fullbokad på ett så optimistiskt sätt att vi får se vad jag faktiskt hinner med i praktiken. Därtill ska pilatespass, bokklubbsträff, lunchdejter och deadlines klämmas in, så helgens stiltje var ytterst avsiktlig. Nu kör vi – och de snabbaste uppdateringarna från springet på stan får ni förstås via instagram (@husligheter)!

Lugnet före stormen – temys hos A merry mishap. Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Lugnet före stormen – temys hos A merry mishap. Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Translation: I had a very slow and relaxed weekend on purpose, since this week is going to be crazy hectic with press events, lunch dates and bookclub meetings. Let’s start it off with this great shot by A merry mishap – tea for one!

 

2 kommentarer

///////////////
  1. Dr Grane

    Viktigt att ge sig tid att ladda och återhämta sig i hektiska perioder! Skönt då med riktigt lugna helger.

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close