I helgen gick instagramappen varm, tack vare ett späckat men roligt schema fullt av god mat och fina ting (men ingen lust att kånka runt på stora kameran). Vi kikar lite!

1. Arbetsveckan avrundades med pressvisning hos Granit – mycket fint! | 2. Sen blev det vinter. | 3. Jag och maken unnade oss ett pre-adventsmys på Plevnagården i Malmköping … | 4. … där vi fick våfflor till frukost. | 5. Sen kom min kompis på besök och vi smörjde kråset på Linje 10 … | 6. … innan det var dags för mitt livs första gospelkonsert i Trefaldighetskyrkan. | 7. På söndagen var det dags för en årlig högtid – Konstfacks julmarknad! | 8. Jag kom bland annat hem med den här fina fågelskallen i benporslin gjord av Matilda Björkne.

Translation: Let’s take a look at my instaweekend! 1. Granit showed their spring collection on Thursday. 2. Snow! 3. My husband and I had a little minibreak at Plevnagården, 100 kilometers from Stockholm. 4. They served waffles for breakfast, yum! 5. My friend came for a visit and we had dinner at Linje 10. 6. And then we went to a gospel concert, the first one for me. 7. On Sunday Konstfack design school had their annual Xmas market. 8. This is one of my finds, a birdskull in porcelain by Matilda Björkne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close