Stort TACK för alla fina kommentarer ni skickat – när näthatet dominerar medierna så är det rätt fantastiskt att få bevis för motsatsen på det här sättet! Både jag, maken och tvillingarna – Tilda och Alfred – mår alldeles prima och det känns ganska overkligt att jag för bara elva dagar sen hade dem i magen istället för i famnen. Jag har redan helt glömt hur livet var utan dem, det känns som att vi alltid haft små hickande, gäspande (och ja, ibland tjutande) varelser här hemma. Och för er som undrar när jag egentligen outade graviditeten så är svaret att jag aldrig gjorde det, jag ville inte jinxa den genom att offentliggöra den i bloggen utan ville liksom se att allt gick bra innan jag bloggade om nytillskotten i familjen. Och det gjorde det ju, så nu övar jag som bäst på att enhandsblogga och amma samtidigt ….

Kids room (Style files) – Husligheter.se

Husligheter kommer inte att bli en “mammablogg”, utan inredning står fortfarande i fokus. Visst, det kommer säkert att smyga sig in en och annan barnrumsidé framöver, och för er som vill ha en rejäl dos inspiration på ett bräde så har jag två Pinterestboards redo – Kids’ rooms I like och More kids’ stuff. Än så länge har vi inte inrett något barnrum här hemma, men jag samlar inspiration via Pinterest tills det blir dags. De fina bilderna ovan med gula detaljer hittades via Style files. Glad fredag på er!

Translation: Thanks for all the lovely comments regarding the birth of our twins, Tilda and Alfred! Husligheter won’t become a “mum” or “kids blog” but I have two Pinterest boards with kids’ themes – check the links above to find them. Happy Friday!

#Etiketter
Pinterest

4 kommentarer

///////////////
 1. Åsa

  Men åh! Har du fått två små! Vilken fantastisk fredagsnyhet, blir så glad för din skull! Stort stort grattis till de små!

  0
 2. Therese

  Grattis till hela familjen! Du har en personlig blogg men lyckats hålla ditt privatliv utanför vilket jag tycker är riktigt proffsigt. Tack för all inspiration! 🙂

  0
 3. jasmin

  Varmaste gratulationer! Må ni leva lyckliga med god hälsa för resten av era liv.

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close