Jaha, det snöar lovikkavantar utanför fönstret – inte riktigt den syn jag hade hoppats på nu när trottoarerna precis hade börjat tina fram. Jag kontrar med ett somrigt hem för att mota bort eländet – det här pastelliga drömhemmet vet jag absolut ingenting om eftersom det kommer från en polsk sajt, men en bild säger ju ändå mer än tusen ord …

Pretty home (weranda.pl) – Husligheter.se

Pretty home (weranda.pl) – Husligheter.se

Pretty home (weranda.pl) – Husligheter.sePretty home (weranda.pl) – Husligheter.se

Pretty home (weranda.pl) – Husligheter.sePretty home (weranda.pl) – Husligheter.se

Translation: It’s snowing in Stockholm today – boooo! Better post a really summery home to balance the winter outside, right? I don’t know anything about this home since I found it on a Polish website, but I think it’s really pretty!

#Etiketter
Weranda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close