I nio månader toppade “två friska barn” alla mina önskelistor, men nu när jag av allt att döma fått precis det så vaknar gamla designcravings till liv igen. Och eftersom jag älskar att se vad andra bloggare sätter upp på sina önskelistor så hoppas jag att även min marslista kan intressera er. Och så är jag så klart nyfiken på vad ni helst av allt vill ha just nu?Wishlist: March – Husligheter.se

  1. H&M Home har släppt finfina keramiktallrikar (och muggar) med djurmotiv, jag är sugen på tallrikarna att hänga på väggen i det som kommer att bli barnrum i vårt Gotlandshus.
  2. Vårt vardagsrum lider brist på punktbelysning och våra fyra stora fönster skulle må bra av pendellampor. Det svåra är att bestämma sig, just nu ligger Dynamo ganska bra till. (Har ni tips på andra snygga pendellampor, gärna i mässing? Tipsa mig!)
  3. Den strida strömmen av blombud efter tvillingarnas ankomst avslöjade att mitt vasförråd bara lämpar sig för långskaftade, smala buketter. De ljuvligt knubbiga och kortstjälkade tulpanbuketterna däremot fick nöja sig med diverse nödlösningar, så det är nog hög tid att köpa den där Aalto-vasen snart …
  4. Önskelistans verkliga dyrgrip kommer nog att toppa mina önskelistor i flera år framöver om jag inte tar tag i sparandet och förverkligar köpet – soffborden Tati slår “vill ha”-rekord hos mig.
  5. Jag äger ingenting från Skultuna, men de senaste åren pytsar det här anrika företaget ut designdelikatesser på löpande band. Det finns mycket jag vill ha, men ljusstaken Collage lockar lite extra.

Translation: I love seeing other bloggers’ wish lists, so I hope you’ll like seeing mine as well. This are five of my design cravings right now!

#Etiketter
Gotland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close