Fotografen Karl Anderson är en personlig favorit, som jag också hade lyckan att få jobba med till mitt första nummer av NK Stil (som jag numera är chefredaktör för). Eller jag och jag, det var förstås Anna som faktiskt jobbade med Karl, när de plåtade ett stort inredningsjobb för tidningen och jag fick nöja mig med att faktiskt publicera bilderna sen.

För någon vecka sen damp gratistidningen Skanska Nya Hem ner i brevlådan, och vilket lyft en gratisprodukt får när de lägger lite extra krut på bra medarbetare! Det här fina neon+pastell-jobbet (stylist: Annika Kampmann) blev finfin inspiration till frukosten den dagen. (Och är du nyfiken på bilderna till NK Stil hittar du dem och många andra fina jobb här!)

Neon + pastel, photo Karl Anderson for Skanska Nya Hem – Husligheter.se Neon + pastel, photo Karl Anderson for Skanska Nya Hem – Husligheter.se Neon + pastel, photo Karl Anderson for Skanska Nya Hem – Husligheter.se

Translation: The latest work of one of my favorite photographers, Karl Anderson!

9 kommentarer

///////////////
 1. Endemol Sweden

  Har du hört talas om det nya inrednings och byggprogrammet The block? Skulle detta passa dig? Tävla i TV4:s nya program och vinn 500 000!
  För mer info och ansök på TV4.se/block eller sms:a block till 72400

  0
 2. Britta Högström

  Måste bara fråga… är det Nya Zeeländaren David Trubridges design på taklampan i första bilden och om… kan man köpa hans lampor på NK? Jag bara älskar hans lampor och jag kommer nog aldrig ha råd att köpa en men… njuta av dem kan man ju alltid göra.

  0
 3. Sofia

  Vilka fina bilder! Tyvärr har de inte lagts ut på hemsidan så jag tänkte höra om du möjligen vet varifrån mat/skrivbordet på översta bilden kommer ifrån? Skulle kunna bli ett finfint skrivbord för mig 🙂

  0
 4. Klara

  Har du sett att Anna Zethraeus ombloggade hem nu är till salu? Skrev om det här om dagen.

  0
  1. Maria/Husligheter

   Klara: Där ser man! Det verkar vara rutin numera att man först visar upp hemmet i en tidning och sen säljer det … =)

   0
 5. Pingback:Stylist Annika Kampmann | Husligheter – inredning och design som blogg.

 6. Sara

  Hej!
  Vet du var den turkosa klädhängaren i första bilden är köpt? Skulle passa så fruktansvärt bra i min lya!

  0
 7. Maria/Husligheter

  Sara, Sofia och Britta: Det här reportaget är inte från STIL (NKs tidning) och tyvärr har jag inte kvar Skanska Nya Hem som reportaget kommer ifrån, men kontakta Annika Kampmann som stylat så kan hon säkert leda er rätt?

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close