Jag älskar när folk i branschen bloggar, det höjer hela bloggosfärens seriositet ett par snäpp och det är alltid kul att få en personlighet att förknippa med bylinen. (Helst vill jag ju se massor av bakom kulisserna-bilder, men jag vet ju själv hur svårt det är att få tid till sånt när man står mitt upp i en plåtning.) En av stjärnorna på stylistsidan som precis bytt bloggadress är duktiga Annika Kampmann, som bland annat stylade neonbilderna jag bloggade om förra veckan. Nu har hon i och för sig en tumblr och inte en “vanlig” blogg, men tittgodis och inspiration är det ju hur som helst. Jag gillar de här bilderna som Annika stylat och Karl Anderson plåtat för Residence (publicerade med tillstånd från Annika).

Nordic inspiration (stylist Annika Kampmann, photo Karl Anderson for Residence) – Husligheter.se Nordic inspiration (stylist Annika Kampmann, photo Karl Anderson for Residence) – Husligheter.se Nordic inspiration (stylist Annika Kampmann, photo Karl Anderson for Residence) – Husligheter.se Nordic inspiration (stylist Annika Kampmann, photo Karl Anderson for Residence) – Husligheter.se Nordic inspiration (stylist Annika Kampmann, photo Karl Anderson for Residence) – Husligheter.se Nordic inspiration (stylist Annika Kampmann, photo Karl Anderson for Residence) – Husligheter.se Nordic inspiration (stylist Annika Kampmann, photo Karl Anderson for Residence) – Husligheter.se

Translation: Stylist Annika Kampmann is one of my favourites. She has a new blog, and I love these shots by Karl Anderson, styled by Annika.

En kommentar

///////////////
  1. Cecilia

    fantastiskt snyggt! ljusbricka står väääldigt högt på min to die for-lista…:)

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close