I år ska jag göra något jag aldrig gjort förut, nämligen att släcka ner Husligheter under mina semesterveckor. I vanliga fall tänker jag faktiskt tvärtom, att jag har lite mer tid till bloggen under semestern när dagarna inte är fyllda av deadlines och att det bara är kul att pyssla med inlägg när sommarregnen trummar mot fönsterblecket.

Men i år har två blivit fyra och jag känner att jag vill ge min lilla familj all tid under vår första sommar tillsammans, i regn som sol. Dra ur kontakten ordentligt och faktiskt bara vara, utan pockande måsten. Och det känns helt rätt att göra det nu under sommaren, när jag vet att ni också tillbringar mindre tid framför datorn och mer utomhus med grillkvällar, salta bad och smältande glassar. Vi tar en paus, både ni och jag, och så hoppas jag innerligt att vi ses igen efter semestern!

PS! Bästa sättet att få veta när jag gått online igen? Gilla Husligheter på facebook, så lovar jag att hojta där när första post-strandlivsinlägget är uppe. Och om du har några önskemål om vad du vill se mer av på Husligheter, passa gärna på att berätta det i en kommentar här så får jag lite rolig idébränsle att kickstarta med när jag är tillbaka. Trevlig sommar!

Summer in Sweden. Photo Maria Soxbo/Husligheter.se

Translation: For the first time ever Husligheter will not be updated during my summer vacation. I usually like to blog when I have more time, but since this is the first summer with my kids I want to spend as much time with them as possible, so I’m going completely offline for a couple of weeks. Best way to know when I’m back? Like Husligheter on Facebook, and you’ll be the first to find out! Have a great summer!

12 kommentarer

///////////////
 1. Elsa

  Det tycker jag du gör rätt i. Njut av familjen och ha en fantastisk sommar!

  0
 2. Helena - amelia.se

  Önskar dig en underbar sommar och ser fram emot att ses igen till hösten. Då med nya pigga tag!

  0
 3. Sofia

  Helt rätt val. Jag gör detsamma numera och tycker att jag blir en gladare människa.

  0
 4. Eva Persson

  Trevlig sommar!

  En fråga som jag hoppas du hinner besvara. För något år sedan hade du ett inlägg där du visade på skillnaden mellan den tillåtna kopian av Eames berömda stol och den äkta varan.

  Jag kan inte hitta det inlägget. Var har det tagit vägen?

  0
 5. Maria

  Glad sommar!

  0
 6. Room by Sofie

  Låter sunt! Hoppas allt är toppen med dina söta små. :))

  Ha nu en härlig sommar med familjen Maria!

  Kram Sofie

  0
 7. Hanna

  Det låter som ett bra beslut. Ut och njut och ha en underbar sommar!

  0
 8. Helen

  Låter som ett klokt beslut. Familjen först 🙂

  0
 9. House of Bulldogs

  Hei! Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din og har nå tatt en titt – superfin! Denne skal jeg følge. Ha en god sommer! Vennlig hilsen Hedda:)

  0
 10. Pingback:Semester! - Husligheter – inredning och design som blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close