Efter en alldeles magiskt lång och ljuvlig semester fjärran från uppkoppling och deadlines är vi hemma igen. Eller hemma och hemma – nu väntar några veckors kaos innan flyttlasset går, så den här mellanlandningen i vår villa sen sju år tillbaka känns konstigt nog som en slags campingvistelse. Stockholm bjöd dessutom på närmare 30 plusgrader och strålande sol när vi kom hem så sommaren är ju långt ifrån över, men här kommer en handfull ögonblick från vår ledighet fångade med mobilen. Jag hoppas ni har haft en lika fin semester!

Rökta räkor med aioli från vårt favoritrökeri. Alfred och jag har samma semesteruniform – randig tröja och jeansshorts. Läsning i skuggan vid bästa badbryggan. Picknickpåse med äppelmust och surdegsbröd – närgott! Prästkragsäng nära vårt hus. Och den årliga solnedgångsmiddagen på hotell Stelor med bästa Emma.

Rökta räkor med aioli från vårt favoritrökeri. Alfred och jag har samma semesteruniform – randig tröja och jeansshorts. Läsning i skuggan vid bästa badbryggan. Picknickpåse med äppelmust och surdegsbröd – närgott! Prästkragsäng nära vårt hus. Och den årliga solnedgångsmiddagen på hotell Stelor med bästa Emma.

Det bästa med semestern – familjetid! Och så god mat då, ingen gotlandssommar utan grillat lamm. Solen går ner bakom vår lada. Årets loppisrundor resulterade bland annat i två små gulmålade franska skolstolar till barnen. Vårt stammisfik, Skulpturfabriken. Och så långsamma kvällspromenader genom byn. Sämre kan man ha det!

Det bästa med semestern – familjetid! Och så god mat då, ingen gotlandssommar utan grillat lamm. Solen går ner bakom vår lada. Årets loppisrundor resulterade bland annat i två små gulmålade franska skolstolar till barnen. Vårt stammisfik, Skulpturfabriken. Och så långsamma kvällspromenader genom byn. Sämre kan man ha det!

Nu har jag toppladdat batterierna med energi inför hösten, även om jag hoppas att ni har lite tålamod med mig den närmaste månaden då flytt, renovering och möblering kommer att stjäla en del av min tid. Men nu är jag tillbaka, fräknig och full av inspiration!

Translation: I’m back from my vacation, but since I’m also moving house I might be a bit busy for a few more weeks. I’m back though, full of freckles and inspiration! I hope you’ve had a great summer too!

 

 

 

3 kommentarer

///////////////
  1. Pingback:Hem ljuva hem - Husligheter – inredning och design som blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close