Post-semester- och pre-flytt-kaoset har lämnat lite tid över för surfande, så jag är inte fullt så uppdaterad idag som jag brukar vara på måndagar. Men en liten bloggrunda måste jag så klart bjuda på!

The daily prompt

Jag har precis skakat liv i Husligheters instagramkonto (@husligheter) igen efter en tids frånvaro, och Creature comforts instagramprojekt blev en bra pepp! Tanken är att ladda upp en bild per augustidag enligt idéerna ovan (lättare att läsa här) och tagga med #thedailyprompt. Nu har ju redan ett par augustidagar gått, men den som vill kan förstås ta ett foto på “the happiest color” och hoppa på idag!

make-a-paper-garland _ Husligheter.se

Ett lite mer “hands on”-projekt av DIY-karaktär är den här superfina girlangen av papper som Brooklyn Bride bjussar på instruktionerna till. Urfin! Jag sparar ner länken till idémappen för barnrummet i vårt nya hus.

Tant Johanna's wedding – Husligheter.se

Och apropå brides så har jag liksom många andra njutit av Tant Johannas frikostiga bildregn (del 1, del 2 och del 3) från hennes bröllop. Vilken ljuvlig dag ni verkar ha haft! Stort grattis, och länge leve kärleken!

Translation: A short but sweet blog roundup from last week. The upcoming move haven’t left me with much browsing time, but I managed to find three blogpost gems!

 

En kommentar

///////////////
 1. Tant Johanna

  Tusen tack Maria! Det var verkligen en helt fantastisk dag.
  Vilken ära att få vara med i din bloggrunda. Tack!
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kram Johanna

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close