Dagens andra (och sista för min del, två per dag får räcka när jag har sällskap av familjens minderåriga medlemmar) pressträff stod IKEA för, en riktigt konceptuell sådan med “inredningslajv”, designteater och ett kreativt kaos. Tyvärr (som ni som följer mig på instagram – @husligheter – redan vet) stöp jag på tröskeln då hissen upp var trasig, men med hjälp av en tillfällig barnvakt hann jag springa ett snabbt varv runt de många rummen. Kul, ambitiöst och förstås en smula svårt att greppa när man inte hade tid att ta in alla intryck.

Årets katalog handlar hur som helst om vardagsstunderna mellan vuxna och barn, och den stora designnyheten är kollektionen Trendig som är ett möte mellan Skandinavien och Kina. Trendig släpps i oktober som en tillfällig kollektion i begränsad upplaga. Här är några av mina favoriter:

Trendig collection by IKEA – Husligheter.se

Vad säger ni – ser ni något ni gillar?

Translation: Trendig is a new collection by IKEA, which will be launched in October in limited edition. It’s a fuse between Scandinavia and China – see anything you like?

 

#Etiketter
IKEAinstagram

5 kommentarer

///////////////
 1. Erica

  Var inte den vita stolen väldigt lik Y-stolen? Fast på Ikeas ser ryggen ut som ett I 🙂 Blev förtjust i den svarta pinnstolen också, synd att man inte kan ha hur många stolar som helst på 31 kvm…

  0
  1. Maria/Husligheter

   Erica, absolut! Det var också min första tanke faktiskt, men den skiljer sig ändå tillräckligt för att inte kännas som en ripoff tycker jag. Känner igen stolproblemet – det finns ju HUR många snygga stolar som helst, men begränsat med utrymme därhemma …

   0
 2. Ulrika Eriksson

  Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med:)
  Vilka färger kommer pinnstolarna att släppas i? Svart och rött haf jag sett men möjligtvis någon mer färg?
  Jag är jätte tacksam för svar.
  Mvh Ulrika

  0
  1. Maria/Husligheter

   Bara svart och röd enligt pressmaterialet, men vill du veta helt säkert så kanske det är bäst att ringa IKEA? Hälsar Maria

   0
 3. Låna

  Har de inte haft den vita stolen tidigare? Tycker jag har sett den innan…

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close