Åh. Jag är så galet bloggsugen, men på grund av en katastrofalt dåligt skött internetflytt av Bredbandsbolaget så har jag FORTFARANDE inget internet (förutom ett oändligt långsamt mobilt internet som inte duger för annat än rena nödsituationer). Och jag vet inte ens när det kommer att ordna sig, eftersom det enligt Bredbandsbolaget är omöjligt att flytta ett företagsägt abonnemang snabbare än “två till fyra veckor”. (Ursäkta?! Jag skulle vilja höra dem säga det om, tja, IKEA eller H&M skulle byta lokaler …)

Jag avskyr själv att läsa “förlåt att jag inte bloggat”-inlägg så det tar emot att skriva så här, men jag känner ju att jag måste förklara varför det blir knäpptyst här trots att jag bara flyttat tre ynka kilometer. Jag lever, om än med en redig förkylning, och flyttlådorna börjar så sakteliga bli tömda, men bloggen måste tyvärr vänta tills jag har uppkoppling snabb nog att inte ge mig gråa hår.

Tack alla ni som röstat på Husligheter i Blog Awards! Blir hjärtans glad för varje liten röst, oavsett hur det går!

Translation: I’m so sorry for not posting, but I still haven’t got Internet at our new house due to some stupid delay. I’ll be back as soon as possible!

5 kommentarer

///////////////
 1. Hildur - fixaodona

  Fy för obefintlig uppkoppling. Förstår din frustration, hade samma när vi flyttade till vårt hus, mindre än 2 km från vårt förra. Men eftersom det var en 90-årig man utan nåt mer än vanlig telefon som bott i vårt hus så fick de dessutom koppla på oss i nåt “skåp” nånstans på byn för att det skulle vara möjligt att få in bredband. 😉 Så det tog några veckor innan allt var i sin ordning. Hoppas det ordnar sig snabbt för dig!

  0
 2. Hanna

  Åh nej, hoppas det ordnar sig snart! Vi ser fram emot nya inlägg 🙂

  0
 3. STILITIDEN

  Jättetråkigt, förstår din frustration! Men se det som en (ofrivillig) skön reflektionstid. Jag har det just nu, nödvändigt den här veckan. Himla skönt nånstans. Och får nya idéer;-) Det är jag helt säker på att du ligger och ruvar på nu…. Även om vi är många som väntar på dina inspirerande inlägg, är vi garanterat kvar, så njut av boandet så länge:)

  Ha en skön dag,

  Camilla

  0
 4. Nissan

  Vad trist 🙁
  Jag fortsätter titta in och hoppas det fixar sig snart!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close