Fina Taika (“magi”) från Iittala får nytillskott till familjen i början på nästa år. Förutom några nya delar till porslinet (en dippskål och en sked bland annat) så kommer också några inredningsdetaljer – kul! En pläd, en kudde och en kökshandduk närmare bestämt och dessutom ett etsat glas med Taika-ugglan på. Jag äger inte en enda Taika-pryl förutom julgranspynt i form av minimuggarmen Taika är verkligen en av mina favoritserier från Iittala just för att den är så egen i uttrycket tack vare Klaus Haapaniemis fina illustrationer. 2 januari smäller det så några julklappar kan det tyvärr inte bli, men ett presentkort på Iittala blir väl fint att lägga under granen?

Taika news from Iittala – Husligheter.se Taika news from Iittala – Husligheter.se

Translation: New additions to the Taika collection by Iittala!

3 kommentarer

///////////////
 1. EvaP

  Jaha…

  Så har jag sparat pengar och ska köpa en “Grasshopper” och kan inte fatta varför alla sajter har priset 5995 utom en där den kostar 1239 (Infurn).

  Jag har för mig att du skrev ett inlägg för längesedan om just det att reproducera design när patenten har gått ut. Kan du ge mig den länken igen?

  För mig som inte har någon utbildning inom form och design, men som verkligen gillar Grasshopper, får jag en känsla att jag blir lurad av de där dyrare lamporna – men jag vill ju att rätt ska vara rätt.

  Vad är din åsikt om det hela?
  Får jag verkligen samma sorts lampa eller är det något som skiljer (jag vill minnas att du tog upp Plastic Chair och kunde visa på små detaljer som gjorde skillnad).

  Jag uppskattar om du tar dig tid att svara.

  Hälsar en förvirrad Eva

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close