Jodå, jag förstår att blogginlägg som detta är precis vad Broste Copenhagen hoppas på när de gör ett utskick med bakom kulisserna-bilder. Men so what – bilderna är fina, det ÄR roligt att se hur en kollektionsplåtning går till och jag tycker att det är skoj att få veta att bilderna är plåtade dels i någon slags övergivet “mansion” i östra Köpenhamn, dels i Faxe Kalkbrud. Att resultatet dessutom har bloggats om både här och var visar ju också att det här var en lyckad produktion på alla sätt. Teamet bakom är fotografen Line Thit Klein och stylisten Nathalie Schwer.

Behind the scenes, Broste spring 2014 – Husligheter.se Behind the scenes, Broste spring 2014 – Husligheter.se Behind the scenes, Broste spring 2014 – Husligheter.se Behind the scenes, Broste spring 2014 – Husligheter.se Behind the scenes, Broste spring 2014 – Husligheter.se Behind the scenes, Broste spring 2014 – Husligheter.se

Translation: I got som behind the scenes-shots from the Broste Copenhagen spring/summer 2014 shoot that I thought I’d share with you. Yes, this is of course exactly what they want when they send these kits out, but so what – I think it’s fun to see how a catalogue is made, right?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close