Dags för ett nytt “ett foto i timmen”-inlägg, denna gång från i torsdags! Låt oss kolla vad jag hittade på då …

Morgonsol! Jösses, vilken skillnad det är att kliva upp i ottan när det är sånt här väder som väntar ... Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter.se

08.23 Morgonsol! Jösses, vilken skillnad det är att kliva upp i ottan när det är sånt här väder som väntar … Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter.se

Framme på kontoret, där rosa liljor – ditställda av någon av mina härliga kontorsroomies – väntade på Bruno Mathsson-bordet.

9.02 Framme på kontoret, där rosa liljor – ditställda av någon av mina härliga kontorsroomies – väntade på Bruno Mathsson-bordet.

Plötsligt knackade det på dörren och ett bud levererade frukost signerad Rörstrand, serverad i den nya, fina grå Swedish Grace-varianten. Second breakfast för mig förstås som åt tidigt i morse också, men vem kan motstå detta? Och det var ju tur ...

10.08 Plötsligt knackade det på dörren och ett bud levererade frukost signerad Rörstrand, serverad i den nya, fina grå Swedish Grace-varianten. Second breakfast för mig förstås som åt tidigt i morse också, men vem kan motstå detta? Och det var ju tur …

... att jag mätt och belåten kunde kliva ut på gatan (hur fint hus?) och styra kosan mot ...

11.26 … att jag mätt och belåten kunde kliva ut på gatan (hur fint hus?) och styra kosan mot …

... IKEA PS 2014-lanseringen. Det stod nämligen "presslunch" på inbjudan, men på tre små sushirullar och en liten kopp ärtsoppa blir man inte fet. Jag såg mig mätt på de fantastiska lokalerna i det gamla gymnasiet (som nu ska bli studentbostäder) istället. Och fler bilder från presseventet kommer så klart snart!

12.03 … IKEA PS 2014-lanseringen. Det stod nämligen “presslunch” på inbjudan, men på tre små sushirullar och en liten kopp ärtsoppa blir man inte fet. Jag såg mig mätt på de fantastiska lokalerna i det gamla gymnasiet (som nu ska bli studentbostäder) istället. Och fler bilder från presseventet kommer så klart snart!

Press"lunchen" avklarad och jag tog en rask promenad över Kungsholmen, för eftermiddagen vigdes åt research för en inredningsguide jag håller på att skriva. Vårkänslor i Kronobergsparken!

13.42 Press”lunchen” avklarad och jag tog en rask promenad över Kungsholmen, för eftermiddagen vigdes åt research för en inredningsguide jag håller på att skriva. Vårkänslor i Kronobergsparken!

Butiken Svartvita rum på Kungsholmsgatan är en favorit, se bara så fint stylade skyltfönster!

14.22 Butiken Svartvita rum på Kungsholmsgatan är en favorit, se bara så fint stylade skyltfönster!

En tripp till Pressbyrån resulterade i ett gäng magasin, några med barnmode – även det research till en artikel jag håller på med (som kommer ut i april). Nu är jag så tungt lastad att jag återvänder till kontoret för att bläddra och vila fötterna. Fint omslag på Milk!

15.11 En tripp till Pressbyrån resulterade i ett gäng magasin, några med barnmode – även det research till en artikel jag håller på med (som kommer ut i april). Nu var jag så tungt lastad att jag återvände till kontoret för att bläddra och vila fötterna. Fint omslag på Milk!

En sista researchvända på stan hinner jag med innan det är dags att vända hemåt. Jag är oerhört svag för den här vyn mot Tunnelgatan – Stockholm i ett nötskal!

16.15 En sista researchvända på stan hann jag med innan det var dags att vända hemåt. Jag är oerhört svag för den här vyn mot Tunnelgatan – Stockholm i ett nötskal!

Hemma igen! Med de här små tassarna som väntar, hurra!

17.02 Hemma igen! Där de här små tassarna väntade, hurra!

Translation: An photo an hour for March – here you go! And look, it’s spring in Stockholm now!

#Etiketter
Swedish Grace

2 kommentarer

///////////////
 1. Hanna

  Vad roligt att få “följa med dig” en hel arbetsdag. Tack för tipset om butiken Svartvita rum, den ska jag definitivt kolla in vid tillfälle.

  0
 2. Sofie

  Jättekul att få följa dina dagar timme för timme. Rolig idé!
  Kram Sofie

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close