Dags för en ny instatrippel att följa för er som vill släppa in lite nya influenser i er feed. Jag följer så klart inte bara renodlade designinstagrammare utan alla som får mig att haja till, och dessa tre hör absolut dit.

Vackert värre av @linethitklein.

Vackert värre av @linethitklein.

Danska mat- och inredningsfotografen Line Kleins instagram är förstås fullproppad med helt fulländade bilder, men vem tackar nej till det? Mat som får det att vattnas i munnen, miljöer man vill flytta in i och stilleben man vill kopiera rakt av. Kolla in @linethitklein!

Vardagsfint av @littlemissfixit.

Vardagsfint av @littlemissfixit.

Little Miss Fix It-Saras feed är precis så där vardagsmysig som hennes blogg och med lilla marsipanrosen Boo som grädde på moset går det ju inte att värja sig. Kolla in @littlemissfixit!

Konstnärligt och moderiktigt av @liselottewatkins.

Konstnärligt och moderiktigt av @liselottewatkins.

Illustratören Liselotte Watkins är inte bara bra med pennan utan även med kameran – hennes feed är en alldeles ljuvlig mix av fin konst, italienskt vardagsliv, vackra miljöer och fina kläder. Kolla in @liselottewatkins!

Translation: Three instagrammers you shouldn’t miss – enjoy!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close