Lördag betyder sötsaker i form av några instagramfavoriter från mitt flöde. Hoppas ni hittar någon ny att följa!

Stämningsfullt av @finelittleday.

Stämningsfullt av @finelittleday.

@finelittleday som vi känner både i blogg- och design/shop-form har så klart även ett instagramkonto där Elisabeth Dunker lägger upp stämningsfulla snapshots från sin vardag. Där får vi bland annat en hint om Fine little day-boken som är på gång!

Retrosnyggt hos @grandpastore.

Retrosnyggt hos @grandpastore.

Butiken Grandpa är en av mina favoriter, inte minst för språket de använder i sina nyhetsbrev och i webbshoppen. Opretentiöst och skönt, det gillar jag. Och instagramkonto har de så klart också, på @grandpastore får man lite koll på nyheter och rabatter bland snygga bilder på allt möjligt annat.

Fantastisk mat hos @linda_lomelino.

Fantastisk mat hos @linda_lomelino.

När Linda Lomelino började blogga under namnet Call me cupcake var det bara en tidsfråga innan hon skulle få ge ut kokböcker och baka i morgon-tv. Numera är hon en av Sveriges verkliga bakdrottningar och på @linda_lomelino får man följa hennes arbete hemma i det lilla köket. Inspiration deluxe!

Translation: Saturday means 3 x instafaves from my feed. Hope you find someone new to follow! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close