Lördagsmorgon och dags för en ny trippel med instafavoriter! Den här gången tar vi en lite längre tripp, för dagens tema är just glimtar från vardagsliv på hela andra ställen än här hemma. Jorden runt på tre instagramkonton, nu kör vi!

3 x instalove @blackpigment – Husligheter.se

Blackpigment bor i Shanghai, och instagrammar massor av mycket välstylad mat, snygga streetsnapshots och häpnadsväckande arkitektur i en precis lagom mix.


3 x instalove @arielealasko – Husligheter.se

Som om inte hennes hemort Brooklyn vore spännande nog för oss svenskar så är möbelsnickaren Arielealasko just nu på en roadtrip tvärs över USA. Magiska fina vyer och lifestylekänsla så det räcker och blir över!
3 x instalove @Rick_Poon – Husligheter.seRick_Poon är baserad i Los Angeles men till synes alltid ute och reser. Och nog för att hans resmål är fina nog, men eftersom Rick är fotograf så får man också lite extra ögongodis bara genom kompositionerna.

Trevlig lördag!

Translation: 3 insta favorites who’ll take you for a trip around the world. Enjoy!

#Etiketter
#blogg100instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close