Dags för en ny trippel inspirerande instagramkonton att följa. Och nu passar jag på att fråga er också – vilka är era instagramfavoriter? Din egen, eller någon annans? Jag vill jättegärna ha tips på andra att följa, så hit me med en kommentar vettja!

Kanelbruna toner hos @woodlark.

Kanelbruna toner hos @woodlark.

Ashley (@woodlark) är designer och gör massor av fina, minimalistiska läderprodukter. Hon bloggar, och instagrammar så klart ett superfint flöde som nästan alltid inkluderar färgen brunt.

Ljuvligt och vintageinspirerat hos @millayvintage.

Ljuvligt och vintageinspirerat hos @millayvintage.

Millay vintage är en nätshop med vintagekläder och ägaren Mary har naturligtvis ett instagramkonto med samma namn också – @millayvintage. Ljuvligt fina bilder som inspirerar, och Mary har kanske världens finast hår.

Svart och vitt dominerar förstås hos @theresesennerholt.

Svart och vitt dominerar förstås hos @theresesennerholt.

Lite svenskt ska vi förstås ha också, och nu gissar jag ju att de flesta av er redan ingår bland de nära 17 000 följare som @theresesennerholt har. Men har ni missat att följa henne, börja! Superfina bilder av denna überestet.

Translation: Three of my favourite instagrammers to follow! One in browns, one in blues and one in blacks and whites (sort of). Want to follow me? Check out @husligheter.

 

 

 

En kommentar

///////////////
  1. Josefine

    Några av mina instagramfavoriter är @ashleux @lilyoscarinterior @woodlark och @mrpaddingtonbear

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close