Så var vi där igen! Och med precis samma motivering som förra året så tänker jag logga ut och tillbringa all min tid IRL under semesterveckorna. Tiden går så fruktansvärt fort – de där små pyrena vi gosade med förra sommaren har nu blivit riktiga, om än fortfarande rätt små, personer med egna viljor och snabba ben. Att sitta framför en datorskärm istället för att bygga sandslott under vår korta sommar skulle därför kännas lite … ogenomtänkt.

Så jag önskar er en fantastisk sommar och hoppas att ni också har en möjlighet att ta en digital paus och leva livet på riktigt i några veckor. Och så hoppas jag förstås verkligen att vi ses i höst – precis som i fjol lovar jag att hojta på facebook när jag bytt ut halmhatten mot Husligheterditon igen. Trevlig semester!

Glad sommar – Husligheter.se
Foto: Emma Aspelin, min parhäst i mitt andra digitala projekt, Gotlandstips. Kika gärna in där och ladda ner vår reseguide om du har vägarna förbi öjn i sommar!

Translation: I’m logging out during my vacation, just as last year. I want to spend the summer with my family instead of sitting in front of a computer. So I wish you a great summer, see you again in the fall!

 

 

#Etiketter
Gotland

5 kommentarer

///////////////
 1. frupastell

  Ha en riktigt härlig semester!

  Ska kolla in er sida om gotland på en gång, vi har fortfarande inte bestämt ännu om vi ska åka dit i början av augusti. Så nu blir jag kanske ännu mer sugen på det.

  0
 2. Lina

  Låter som en riktigt god idé. Våra tvillingar är 4 år den här sommaren och benen blir inte direkt långsammare med tiden. Tack och lov händer det numera då och då att de faktiskt lyssnar när man säger till dem att stanna och det hände ju aldrig under de tre första åren…

  Numera ligger de oftast i en hög och pucklar på varann under ömsom gråt och ömsom skratt. 🙂 Ha en skön, ouppkopplad sommar!

  0
 3. Lisa S

  Mycket klokt val!! Klart att du skall vara närvarande till fullo med dina små liv! Ha en underbar semester o ses till hösten! Tack för den har terminen! Kram Lisa S

  0
 4. Annika

  Klokt! Njut av de små, de växer ju så snabbt! Jag kommer bara att kunna ha två veckors semester i sommar, men de kommer att vara väldigt datorfria! Önskar dig och din familj en jättefin sommar!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close