Det finns en viss kombination mellan mjukt och hårt som är svår att motstå, och den här brevpressen är verkligen ett exempel på just det. Den dunigt mjuka maskrosbollen, ingjuten i något alldeles blankt och hårt och bevarad så där perfekt som den är precis innan man blåser iväg alla små fjädrar i vinden.

Mitt senaste köp, en maskrosboll från Hafod grange (går att hitta bland annat på Ebay och annars finns det även liknande hos Artilleriet), blev en liten höstpresent till mig själv, men är också en alldeles strålande gå bort-present. Tips!

Dandelion paperweight – photo: Maria Soxbo/Husligheter.se

Mitt senaste köp, en brevpress från Hafod grange. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.se

Translation: I’m so happy for my latest find – a dandelion paperweight from Hafod grange. 

#Etiketter
EbayHafod Grange

11 kommentarer

///////////////
 1. Sandra

  Håller med dig om kombinationen av hårt och mjukt, den här lilla saken får mitt hjärta att banka.

  0
 2. Monica

  Vilken fin brevpress! Jag vet att det låter som en konstig fråga, men jag ställer den ändå: hur tung är den? Jag har letat efter en likadan brevpress ganska länge nu, och alltid tyckt att de kändes för lätta, inte så gedigna. Är det tungt glas?

  0
  1. Maria/Husligheter

   Monica: Det är inte glas utan “resin” (hittar fasen ingen bra översättning av det ordet, kanske harts eller gjutepoxy?), men jag tycker definitivt att den har tyngd. Jag ställde den på köksvågen – 387 gram. =)

   0
 3. Ebba

  Wow! Det var det finaste jag sett på länge, så skör men ändå så stabil samtidigt. Vackert!

  0
 4. Camilla Muller

  Hej Maria!

  Jag blev nyfiken på saxen! Vad är det för märke och vilka butiker bör jag vända mig till?

  Med vänlig hälsning,

  Camilla

  0
 5. dreamhouse

  ljuvlig!! du tar så fina bilder oxå. tummen upp! kram camxx

  0
 6. Isabel

  Hej!

  Är denna den större eller mindre storleken? Så fin!

  0
  1. Maria/Husligheter

   Tack, den större! 🙂

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close