Till min stora förvåning har vi inte hunnit vabba än (peppar, peppar), tvillingarna går på ur & skur-förskola och de flesta håller sig tydligen friskare på en sån. Jag däremot, med kontorsjobb inomhus, har förstås dragit på mig en hejdundrande förkylning. Och då blir det så här – tycka synd om mig-scones, hinkvis med te med “förkylningshonung” i och en rätt stillsam tillvaro inomhus. Nu ska jag inte klaga, jag tycker ju faktiskt att det är rätt mysigt, men jag börjar ju undra om det finns ur & skur-frilanskontor man kan hyra in sig på för att boosta immunförsvaret?

Sheepskin, Åsa Lindström-mug and scones. Photo: Maria Soxbo/Husligheter.se

Nu är det förkylt … Foto: Maria Soxbo/Husligheter.se

Translation: My kids are at kindergarten now, and no sickdays yet. But me on the other hand, I’ve got one hell of a cold…

#Etiketter
scones

5 kommentarer

///////////////
 1. Jenny - Hemtrender

  Krya på dig!
  Ingen aning om vad ur- och skur förskolor är dock men anar att de är mycket utomhus?! 🙂 ha en fin helg!

  0
 2. Inredningshjälpen

  Hua, har själv varit i princip nerbäddad hela veckan med årtiondets förkylning, inge skoj.
  Krya på dig Maria!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  0
  1. Maria/Husligheter

   Tack Anette! Jenny, precis – de är ute så mycket det bara går, känns bra tycker jag! =)

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close