Hej, vet ni vad? Idag flyttar jag (jag as in Husligheter). Jag har redan flyttpackat mina inläggsidéer, inspirationskällor och kameran och packar som bäst upp under Sköna hems tak. Varför då, kanske ni undrar? För att det är roligt med förändring, för att det känns som ett hedersuppdrag att få blogga hos Sveriges största inredningstidning och för att jag precis som i frilanslivet gillar att ha kollegor omkring mig. Eftersom jag dessutom precis börjat skriva krönikor för sajten så kändes det dessutom ganska naturligt.

Och nu hoppas jag förstås allra ödmjukast att ni vill följa med ———> HIT

Translation: I’m moving! Continue to follow my blog at Sköna hem!

#Etiketter
Sköna hem

2 kommentarer

///////////////
  1. Petra

    Följer man automatiskt med i flytten via bloglovin?

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close