Sen jag flyttade in under Sköna hems tak och blev en del av det himla härliga bloggänget här (ni har väl inte missat att jag inte är färskast längre – vi har fått förstärkning i form av superinspirerande Hemma med Helena också!) så har besöksantalet gått spikrakt uppåt, så himla roligt! Och eftersom det rimligvis innebär att ni är rätt många nya läsare som kanske inte följt mig tidigare så tänkte jag att det var dags för en liten frågestund!

Frågestund Maria Soxbo/Husligheter

Foto: Helén Karlsson resp Maria Soxbo/Husligheter

Nya som gamla läsare, fråga mig precis vad ni vill – från allmänna inredningsfrågor till saker ni undrar om mig, mitt liv som frilansjournalist/egenföretagare/tvillingmamma/exilnorrlänning/villaägare/tedrickare eller hur jag själv bor. Allt är tillåtet! Så släng iväg en kommentar så sammanställer jag svaren i nästa vecka eller så. (Om det nu kommer några frågor så klart – ehhh…)

Translation: Q&A time! What do you want to know about me, my home and life as a freelance journalist?

7 kommentarer

///////////////
 1. Andrea

  Hej! Jag är ju inte ny läsare men jag kom på en fråga: om du skulle tipsa om en inredningsbutik i Sverige, vilken skulle du då välja? Ge gärna förslag på en online och en AFK.

  Ha det fint! /Andrea

  0
 2. Lovisa

  Största chocken med att bli husägare?

  0
 3. Hanna

  Jag undrar om du har tips på riktigt stora mattor, blev inspirerad av de här bilderna http://www.esny.se/sv/object/images/nordenflychtsvagen-64-a-stockholm–468847 Nu vet jag att de är gjorda i en dator, men riktigt stora mattor som stöter bort åtminstone den värsta smutsen (har en 3-åring och en snart 8-månaders) – vart finns det? Under köksbordet har jag tänkt den här, såg den på Ikea förra veckan och tycker den är finare i verkligheten än på bild http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30198293/

  0
 4. Estelita

  Hej, vad roligt med frågestund. Det här blev mina frågor till dig.
  1) Tycker du om att köpa naturmaterial, alltså allt ifrån möbler till design varor?
  2) Finns det många bra produkter ute i marknaden som man kan lita på? Eftersom man hör mycket i andra designbloggar hur mycket folk konsumerar billiga och “fejk” kopior i butikerna.
  3) Har du någon favorit pryl hemma som du aldrig skulle kunna tänka dig att göra dig av med?
  4) Har du några stil ikoner eller förebilder allt ifrån mode till inredning osv…?
  Och min sista fråga.
  5) Vilket land skulle vilja åka till och som inspirerar dig som person att inreda, få ny inspiration eller bara kanske lära sig något nytt kulturellt?
  Härlig blogg du har Maria. Trevlig helg.

  0
 5. Elsa

  Hej! Jag har en barn-inrednings-fråga. Mina tvillingar är nästan exakt lika gamla som dina (födda 5/3 -13) och i takt med att de växer tycker jag att saker får flytta högre och högre upp vilket är på både gott och ont, saker de inte får röra blir ännu mer spännande etc. Hur tänker du kring inredning och barn? Har ni ändrat mycket sedan tvillingarna kom? Vi vill ha ett hem som vi gillar utseendemässigt och trivs i men vill heller inte hålla på att säga Nej! hela tiden utan vill att både vi vuxna och de två 20-månaders virvelvindarna ska kunna hänga överallt.

  0
 6. Emelie

  Hej!

  Har du något tips på en lampa som jag kan sätta på väggen vid min soffa som kan funka som både läslampa och mysbelysning?

  Vad tycker du om att ställa tavlor i fönstren som insynsskydd?

  /Emelie

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close