God fortsättning på er, hoppas ni fick fira in tolvslaget på det sätt ni ville och att ni vaknade upp i morse lika peppade på 2015 som jag är! Efter några dagars bloggpaus för att umgås med familj, äta julgodis, besöka lekland, åka pulka och så vidare så har jag den där skolstartspirriga känslan i magen – nu vill jag bara städa undan julen, ta fram anteckningsböcker och idémappar och sätta igång!

Tända ljus. Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Nio ljusa idéer? Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Exakt vad 2015 kommer att innebära för Husligheters räkning återstår att se, jag har en del idéer jag skulle vilja förverkliga men övriga nya pusselbitar i mitt yrkesliv måste också få möjlighet att falla på plats. Så istället för ett pampigt manifest så tänkte jag ta tagen som den kommer, smyga in nyheter allt eftersom det passar och hoppas att jag fortsätter att inspirera er att kika in! Och som vanligt – har ni några önskemål om vad ni vill se mer eller mindre av, hör gärna av er! Antingen med en kommentar här eller en rad till maria(at)husligheter.se.

2015 – nu kör vi!

Translation: Happy New Year! I hope you had the chance to celebrate the way you wanted to, and that you all woke up this morning with the same great feeling that I did. I have some plans for Husligheter this year, but as usual I’d love to hear from you as well. What would you like to see more of? Or less? Please leave a comment or send me your thoughts, maria(at)husligheter.se. 2015 – let’s do this!

3 kommentarer

///////////////
 1. Inredningshjälpen

  Gott Nytt År och God fortsättning Maria!
  Jag ser fram emot inredningsåret 2015!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  0
 2. Annika

  God fortsättning på det nya året! Ser fram mot att följa med här!

  0
 3. MariaP

  God fortsättning! Ser fram emot att hänga här 2015!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close