När andra fastnar med Candy crush så sitter jag, aka Tant Antiknörd, med Bukowskis market-appen. Favoritmarkerar allt som är fint, får ett mail när auktionen närmar sig sitt slut, drar ett djupt andetag – och låter bli att buda. Fönstershoppar, med andra ord. Jag ÄR på jakt efter vissa saker, ett linneskåp till exempel, men kan liksom inte låta bli att “hjärta” allt möjligt annat också. Med jämna mellanrum kollar jag igenom vad jag egentligen har fallit för, och om konkurrensen om godbitarna varit lite mindre hård (och om min plånbok varit lite större) så hade det kanske kunnat se ut så här hemma hos mig!

Bukowskis market – Husligheter.se

Gångna favoriter. Foto: Bilder från Bukowskis market

Tycker att det ser urhärligt ut! Jag fyller år om två veckor, kan ingen bara ge mig fri tillgång till Bukowskis aktuella lager och så får jag välja ut 10-12 grejer jag vill ha? Jooo.

Translation: I’m windowshopping antiquities at Bukowskis market right now. If my pockets were larger and the competition smaller, this might have been what my home looked like! 

8 kommentarer

///////////////
  1. Maria/Husligheter

   Indeed!

   0
 1. Lina

  Jag gör preeecis samma sak!

  0
  1. Maria/Husligheter

   Haha, Lina!

   0
 2. Karoline

  Utsökt smak, kunde inte gjort det bättre själv

  0
  1. Maria/Husligheter

   Man tackar, man tackar!

   0
 3. Katarina

  Alltså vi hade ju kunnat bo i samma hem du och jag Maria! Om plånboken var större. Som sagt…

  0
  1. Maria/Husligheter

   Katarina: Är vi två blir plånkan dubbelt så stor, hint hint? 😉

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close