God morgon, regn och rusk till trots! Som ni säkert märkte föll bloggrundan bort förra måndagen, logistiken med gotlandsresan och allt jobb kring den gick helt enkelt inte ihop med bloggandet och jag fick bita i det sura äpplet och avstå.

Men inget ont som inte för något gott med sig! För eftersom ni faktiskt verkar uppskatta mina lördagsinlägg (med länkar till guldkorn jag själv tycker är intressanta) mer än måndagsinlägget (med länkar till senaste veckans nyheter som alla andra redan bloggat om), så tänkte jag att det kanske helt enkelt är dags att pensionera bloggrundan för gott. Allt har sin tid, och nu känns det roligare att lägga krutet på något annat istället. Jag hoppas att ni håller med!

Marbodal, stylist Anna Mårselius, foto Kristofer Johnsson – Husligheter.se

En mysig inspirationsbild att inleda just denna vecka med, stylad av min forna kontorskollega Anna Mårselius och plåtad av fantastiska Kristofer Johnsson för Marbodal.

Så nu tänkte jag att ni skulle få tycka till! Om ni fick välja, vilken typ av inlägg skulle ni allra helst vilja inleda varje ny vecka med? Vad skulle sätta lite guldkant på en regnig måndagsmorgon som denna, när ni slår er ner vid datorn med den första koppen kaffe (eller surfar runt på mobilen på vägen till jobbet) och klickar er in till Husligheter? Det måste alltså vara något som funkar att blogga om varje vecka året runt, så att jag kan bjuda på det varje måndag.

Maila mig gärna era bästa förslag till maria(at)husligheter.se, så skickar jag en liten belöning till den (eller de) vars förslag jag sedan förverkligar!

Translation: No blog roundup this week – or ever, actually. I’ve decided it’s time for a change, and I would love to know what you would like me to blog about each Monday morning! Send your best ideas to maria(at)husligheter.se!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

#Etiketter
stilleben

9 kommentarer

///////////////
 1. underaraclara

  Jag tycker att det vore kul om du tog upp ditt gamla stående inlägg med “inred som en kändis/fixa stilen” då du plockar ihop ett collage av saker som du tycker känns som en känd persons stil. Det var alltid roligt att läsa och kul att se olika fina produkter hopplockade på ett sätt som kanske inte alltid var just din stil utan din tolkning av någons stil.

  0
 2. Anna

  Håller med angående bloggrundan, kändes mest som en copypaste på sånt som redan var gjort. Kanske den givna kategorin borde vara: Detta missade du förra veckan! Sånt som ingen eller få bloggare skrev om, eller som fick alldeles för lite uppmärksamhet.

  0
 3. Nini Tjäder

  Jag gillar bloggrundor. Problemet är väl att alla inom det här området har bloggrundor antingen söndag kväll eller måndag morgon. Och de flesta innehåller i princip samma länkar/bilder. En annan dag än måndag kanske vore bättre för en bloggrunda?

  0
 4. Sofia

  En annan variant av bloggrunda skulle kunna vara att faktiskt tolka det ordagrant – vad har hänt på bloggarna, vad borde vi inte missa, någon som står ut? Det skulle kunna gynna dem som tar egna bilder istället för att använda mäklarnas/pressens bilder.

  Några andra förslag; Måndags stilleben, Måndags tipset..

  0
 5. Maria

  Jag älskar dina lördagssvep, sluta inte med dem! Det är så uppfriskande med lite reflekterande läsning och länkar. Vore kul med en kategori liknande “Hem i världen”, “Europeiska hem” eller liknande. Bilder från och länkar till inredningsreportage/hemma-hos-reportage från icke-svenska hem. Jag tycker det är inspirerande att se hur andra inreder som inte är fast i det svenska tänket. Så kan man applicera en liten del av det i sitt eget hem. Vore också kul med “Veckans Pinterest-tips” på vilka som är roliga att följa.

  0
 6. Eva

  Jag gillar verkligen dina bloggrundor så mitt tips är att fortsätta med dem 🙂 veckans klipp/tips kan kanske vara en ide om du vill komplettera eftersom det ofta i bloggrundor handlar om nyheter som inte kommit ut i handeln än.

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close