För ovanlighetens skull är mitt senaste köp inte till hemmet utan till garderoben. Sen barnen kom för två år sen måste jag erkänna att det mesta nya i klädväg har varit i storlek pytteliten till toddlerstor, och min egen garderob har halkat efter. Så nu har jag unnat mig lite uppgraderingar inför sommaren, och tanken är att göra detsamma i höst när det är dags att springa på möten igen.

Så jag hoppas ni har överseende med ett icke-inrednings-relaterat inlägg, men ni kanske är fler som drömmer om att få packa semesterväskan snart?

Sommargarderob – Husligheter

Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Som ni ser saknas fortfarande bikini och skor. Eller ja, skor har inhandlats men tyvärr fanns de inte i min storlek … Men jeans, klänning, tröjor, axelremsväska och plånbok är till mig.

Sommargarderob – HusligheterTvå nya tröjor från märken jag aldrig ägt plagg från tidigare, men det var kärlek vid första ögonkastet. En finstickad tröja i merinoull från Sibin Linnebjerg och en nästan löjligt mjuk herrtröja (!) i dubbla lager ekologisk bomull från Knowledge Cotton Apparel. Jag älskar att det inre lagret är prickigt, vilket syns om man rullar upp ärmarna. Två blivande sommarkvällsklassiker i garderoben!

Sommargarderob – Husligheter

Och så nåt jag inte kan motstå – läder i den perfekta bruna färgen. Plånbok och väska från svenska Sandqvist ska bli mina vardagskompisar i sommar.

Translation: New in! But not for the house, but for my closet!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

En kommentar

///////////////

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close