Jag älskar ju Etsy och om ni också blivit etsyfierade så kan jag även tipsa om Society6. Här är utbudet inte lika brett, utan det finns ett slags grundutbud av varor – t-shirts, kuddfodral, mobilfodral, prints, muggar och så vidare, men i varje kategori finns sedan helt sjukt många varianter gjorda av olika formgivare.

Kudde, Society6 – Husligheter

Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Gillar man ett mönster – som det gråprickiga på min kudde – så finns det oftast också på muggar, affischer och så vidare. Inte för att man nödvändigtvis vill matcha så klart, utan snarare för att man ju ibland tänker “åh, fint mönster, det skulle jag vilja ha på mitt iphonefodral!”.  Här är oddsen goda för att du hittar just det.

Dagens tips – Society6!

Translation: Check out Society6 for pillows like mine!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

0

5 kommentarer

///////////////
 1. Anna

  Åh, New York-kudden, finns den också på Soceity6? 🙂 Kram Anna

  0
  1. Maria/Husligheter

   Anna, den är köpt på H&M Home, fast för nåt år sen.

   0
  2. Anna

   Tack för svar Maria! Såg att det fanns många kuddar på society6 med NY-kartor 🙂

   0
   1. Maria/Husligheter

    Haha, ja det förvånar mig inte!

    0
 2. Andrea

  Ja men ÅH ja, Society 6 är ju farligt för en internetknarkare som jag. Jag tror till och med att jag har en egen pinboard för dem på Pinterest… Jag verkar dock aldrig kunna bestämma mig för nåt, vilket väl är tur med tanke på hur dyr dollarn är nu.

  Ha det fint!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close