skarmavbild-2015-09-04

De senaste tre dagarna har, vid sidan om när Tilda och Alfred föddes, varit det absolut mäktigaste jag upplevt. Det känns som att Sverige har vaknat ur en djup dvala – att vi insett att vi faktiskt KAN göra något, främlingsfientliga vindar till trots. Stödet, peppen, kampviljan jag mött dessa tre dagar är helt, helt fantastisk – jag hade aldrig kunnat tro att ni är så många som är villiga att låta en grupp främlingar (för det är vi ju för de flesta av er!) förvalta så mycket pengar och så stort förtroende.

Vi jobbar dygnet runt just nu, för att ro detta magiska projekt i hamn. Så det finns inte så mycket tid att blogga, men jag kommer tillbaka! Tills vidare lånar jag Maris fina bild och hoppas att havet snart kan få vara en källa till glädje igen istället för en dödsfälla. Tack alla som bidrar!

You have to understand that noone puts their children in a boat unless the water is safer than the land.

#vigorvadvikan

4 kommentarer

///////////////
 1. Teresa

  Jag känner mig hoppfull inför framtiden, och det har jag inte gjort på ett tag. Det ni startat är fantastiskt! Nu måste vi bara fortsätta i samma riktning.

  0
 2. Ekenäsliv

  Det ni gör at fantastiskt!! Har skickat ett litet bidrag, för man kan ju göra något och gör vi alla något tillsammans så blir det ju stort.
  Kram Anna

  0
  1. Maria/Husligheter

   Tack Anette!

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close