En snabb resumé över vad som hänt på Husligheters instagram den senaste tiden!

Husligheter – instagram

1. Veckans “fredagsbukett” blev ett hopkok av de två senaste veckornas Flowery-leveranser. 2. För ett par veckor sedan plåtade jag ett julklappsreportage hemma hos fotografen Lina Eidenberg Adamo. 3. “Winter is coming” … Frostiga blad på väg till förskolan. 4. Jag blev ombedd av Schneider Electric att hitta på nåt skoj med deras strömbrytare, och varvade olika småmönstrade tapeter från Sandberg. Bidraget visades upp på Hem & Villa-mässan nyligen som ett av fem olika – och mässdeltagarna röstade fram mitt bidrag som vinnare! 5. Och så har jag ju haft ytterligare en ÖppetHusligheter-träff! 6. Vid Hötorget håller PUB-huset på att förvandlas till Haymarket by Scandic. Jag och ett gäng andra journalister fick smygkika bakom byggkulisserna på hotellet som inreds i Garbo möter Gaga-stil. Dessa fina specialgjorda tapeter har en detalj från PUBs fasad i mönstret. 7. Jag och maken hade lunchdejt på Waldemarsudde nyligen. Så fint!. 8. Under en servettinköpsrunda på Svenskt tenn fångade denna megabukett mitt öga. 9. Nära mitt kontor i Designgalleriet så ligger Café Pascal, där det här konstverket till lunch serveras.

Translation: 9 images from my insta account!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close