I går kväll var det alltså dags för ÖppetHusligheter att go west – en slags cirkelslutning för mig som startade ÖppetHusligheter av ren avundsjuka för att jag tyckte göteborgsbloggarna alltid verkade ha det så himla mysigt. Och så var det ju en chans för mig att få hänga lite med en lång rad urtrevliga människor som jag i flera fall följt i åratal, men inte träffat live tidigare!

ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Spelplats: Grandpa Göteborg! Vi tar en titt på hur kvällen blev!

ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Grandpas personal måste vara bland Sveriges trevligaste – det känns som att komma hem varje gång jag går in i en av butikerna. Gulliga tjejerna i Göteborg hade jag aldrig träffat tidigare, men det är i princip omöjligt att inte klicka med dem.

ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

För maten stod foodtrucken Jinx, som började med lite kanderade popcorn till fördrinken.
ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Och så började gästerna trilla in – här Elin Lannsjö och Sarah Widman, som hamnade i snack med Grandpas vd Helene.

ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Och här står jag – chockartat nog klädd i rosa (!) – och min vapendragare Emma och pratar med Team Sarah Widman (det vill säga Sarah, Elin Kickén och Evalotta Sundling) och Fanny/TrettiosjukvmÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Sen anlände maten – vegetariskt och helt supergod!ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Alltså hur gott?ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Först på programmet – lanseringen av Grandpas eget märke Low Key! Det var första gången det visades upp för pressen (ja, jag kallar bloggare för press), även om vissa av produkterna liksom smugits ut i butikerna i förväg (som min kruka, ni vet?). Nu fanns affischer, skärbrädor, iPad-fodral i Tärnsjöläder, helt ekologiska doftljus och annat smått och gott på plats!ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Apropå mitt inlägg om miljöfarliga ljus häromdagen … Dessa kan eldas med gott samvete!ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Grandpa-Jonas visar upp fodralen för iPad och macbook air (och så fick vi se hans eget, som slitits under ett halvår – superfin patina!).
ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Fritt fram att kika och klämma på allt.

ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

ÖppetHusligheters enda manliga gäst någonsin – Martin – lyckades undvika att fastna på en enda bild (HUR?!), men här säger han något roligt om vissa överprissatta skärbrädor – till allmänt jubel.ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Äntligen fick jag träffa Tant Johanna i verkligheten! Två gånger till och med – jag sprang på henne (och Frida – kul att ses igen!) på stan tidigare på dagen också.ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Sen var det dags för vår hedersgäst, Emma von Brömssen, att komma och berätta om sitt arbete med mönster. Hon hade förstås med sig en hel korg med fina tapetprover.ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Och så berättade hon om hur hennes mönster kommer till, hur hon jobbar med sociala medier (och hur hon alltid tänker en extra gång innan hon lägger upp något på instagram – för att helheten ska hänga ihop). Kolla in hennes flöde så ser ni att hon inte tummar på den regeln!ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Så himla härlig kväll! Tack Emma, Jonas, Helene och Emma (och inte minst Grandpa-personalen) för allt slit! Vi stängde butiken, tog med några av gästerna som inte hade bråttom hem och gick bort till Champagnebaren Forssén & Öberg för att fortsätta kvällen.

ÖppetHusligheter 5 på Grandpa, Göteborg – Foto: Emelie Lindgren/Grandpa – Husligheter

Tack Göteborg! Alla foton: Emelie Lindgren/Grandpa

Translation: The fifth ÖppetHusligheter blogger meetup – in Gothenburg! I had so much fun, thanks everyone!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

#Etiketter
#ÖppetHusligheter

4 kommentarer

///////////////
 1. Margareta Widell

  Låter hur trevligt som helst, för att inte tala om avslutningen i champagnebaren, där har jag varit bänkad ett antal kvällar.

  0
 2. Louise

  Åh, så ledsen att jag inte kunde komma, dessa deadlines.. Det såg ut som ni hade fantastisk kväll, hoppas det blir fler tillfällen!

  0
 3. Emma - By Emma

  Stort tack för igår! Himla trevligt! hoppas på repris snart!;)

  Hoppas att jag lyckas pricka in något av datumen i Sthlm ngn gång också!

  0
 4. Carolina

  Åh ni verkar ju ha haft en toppenkväll! Synd att jag inte hade möjlighet att komma!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close