Just nu sitter jag på tåget hem från Göteborg där jag haft min femte #ÖppetHusligheter-träff, otroligt trevligt att få träffa er göteborgsbloggare i verkligheten för första gången! Bilder kommer så klart, men först ett par rosa favoritbilder just nu:

Ambit från Muuto – Husligheter

Eleganta Ambit från Muuto är en sån där kökslampa som man aldrig kan ledsna på formen på – så enkel och snygg! Däremot kan man förstås ledsna på färgen, men denna pudrigt rosa variant kanske kan passa i ett sovrum eller barnrum också? Och på tal om barnrum …

@studioelwa på instagram – Husligheter

… så måste jag bara tipsa om Elin Wallins instakonto @studioelwa – just barnrumsbilderna är som små sagor, så himla fint! Våga måla mörka väggar och tak (!) till exempel, kolla bara så läckert!

ELLE decoration awards – Husligheter

Och så måste jag ju förstås få jubla lite över denna fina nominering, till Årets inredningsbloggare inför ELLE Decoration Swedish Design Awards! Nej, jag tror inte att jag har den minsta chans att vinna med tanke på vilka fantastiska bloggar jag delar nomineringar med, men jag är så innerligt glad och stolt över att så många valde att nominera lilla Husligheter att jag nådde ända fram till finalfältet – tack! Rösta gärna på er favorit här så har ni också möjlighet att vinna två biljetter till själva galan!

Translation: Three pink favourites – and I’m nominated for best blogger at the ELLE Decoration Swedish Design Awards!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

2 kommentarer

///////////////
  1. Elin

    Men tack snälla, vad glad jag blir! Och heja dig, jag har röstat!

    0
  2. Emma

    När rosa är på det där sättet, ja, då får jag nog medge att jag gillar rosa. Tänker oftast på rosa som skrikiga, plastiga barnsaker, som skräpar på alla platser jag inte vill ha dom hemma… Skall genast ändra inställning 😉

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close