Jag fick en så fin present som tack av Grandpa-gänget efter ÖppetHusligheter-träffen i Göteborg – det fina datorfodralet i Tärnsjöläder från Low Key Goods! Eftersom min dator helt sonika slängts ner i väskan som den är sedan mitt gamla fodral gick sönder så kan man väl lugnt säga att det var en välbehövlig present. Nu ser jag fram emot att få slita detta till någon slags perfekt patina under många år, påminn mig om ett år så ska jag visa hur det ser ut då!

Low Key Goods datorfodral – foto Maria Soxbo – Husligheter

Alla foton: Maria Soxbo/Husligheter

Low Key Goods datorfodral – foto Maria Soxbo – HusligheterLow Key Goods datorfodral – foto Maria Soxbo – Husligheter

Och när jag ändå håller på – har ni sett hur fina bilder Low Key Goods presenteras med? Nu gör jag ju mig själv en otjänst här genom att lägga upp dessa tillsammans med mina egna nödtorftigt tagna under cirka femton minuters halvdagsljus i november, men men – inspiration som denna är för fin för att inte sprida vidare!

Low Key Goods – Husligheter

Foto: Pressbilder Low Key GoodsLow Key Goods – Husligheter

Low Key Goods – HusligheterLow Key Goods – HusligheterLow Key Goods – Husligheter

Translation: So happy about my new macbook cover in Tärnsjö leather by Low Key Goods!

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Husligheter? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

0
#Etiketter
#ÖppetHusligheter

En kommentar

///////////////

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close