Den här mattnyheten är ett riktigt fynd – handvävd med ett tryckt mönster inspirerat av italienskt kakel som sedan stentvättats för en fin vintagekänsla. Dagens vinst är alltså bomullsmattan Amalfi från Classic Collection i svart/navy, värde 1 490 kr. För att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Vinn en matta från Classic Collection – Husligheter

Dagens tävlingsfrågor:

1. Classic Collections mattor är certifierade med Care & Fair – vad betyder det?

2. Vilken är din favorit i Classic Collections sortiment?

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Classic Collection och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 490 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for readers living in Sweden though, sorry!

86 kommentarer

///////////////
 1. Victoria Ekelund

  1. Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  2. Min favorit är faktiskt den man kan vinna; Amalfi 🙂

  Så nu är det bara att hålla tummarna!!

  0
 2. Victoria Ekelund

  1. Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  2. Min favorit är faktiskt den man kan vinna; Amalfi 🙂

  Nu håller jag tummar och tår att skönheten ska bli min!!

  0
 3. Caroline j

  1. Att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Att Classic Collections skänker pengar till mattdistriktens familjer. Dessa pengar går främst till barnen, dem möjliggör regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård.
  2. Ull mattan Agadir natur är mycket vacker. Mönstret och framför allt färgerna.

  0
 4. Karin Stjärnkvist

  1. Care & Fare vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.
  2. Ullmattan Sheep i naturgrått är min favorit.

  0
 5. Kicki Rüdén

  DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER.
  Bomullsmattan Amalfi svart/navy

  0
 6. Emma L

  1. Det betyder att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Classic Collections skänker även pengar till mattdistriktens familjer. Dessa pengar går främst till barnen så barnen kan få möjlighet till regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård.
  2. Så vackra produkter! Min favorit är ullmattan Herringbone i svart. Harmonisk och vacker matta som verkligen skulle ge stil och lugn till ett rum.

  0
 7. Julia Labba

  1. Att mattorna tillverkas utan illegalt barnarbete och under humana arbetsförhållanden. Skäliga löner. Pengar skänks också till familjer för att möjliggöra regelbunden skolgång för barnen samt sjukvård.
  2. Tangier Titanium

  0
 8. Julia Labba

  1. Mattorna tillverkas utan barnarbete, till skäliga löner och goda arbetsförhållanden. Pengar skänks också till familjerna för sjukvård samt regelbunden skolgång för barnen.
  2. Tangier Titanium

  0
 9. Frida

  1. Det är just Amalfi som är min favorit. Jag drömmer om att jag ska bo i ett hus vid Medelhavet när jag blir gammal, men än så länge skulle det vara nog med en vacker matta inspirerad av italienskt kakel.
  2. Mattorna produceras utan barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. En del av intäkterna skänks dessutom till familjerna i mattdistriktet.

  0
 10. Michelle

  Det betyder att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, till skäliga löner och under humana arbetsförhållanden! De skänker även pengar till familjerna som bor i mattdistrikten så att barnen kan gå i skolan. Beundransvärt tycker jag och skönt att veta i dessa tider, att man köper någonting bra.

  2. Mattan hexagon honeygold, jag älskar den färgen!

  0
 11. Maria

  1. Care & Fare vilket garanterar att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att Classic Collection skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.
  2. Min favorit är ullmattan Herringbone i den fantastiska färgen Dusty Pink.

  Amalfi är också jättefin och skulle passa perfekt i mitt kök som förtillfället är mattlöst så jag håller tummarna!

  0
 12. Caroline

  1. Care and Fare garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att familjerna i mattdistrikten får pengar som främst går till barnen.
  2. Favoriten är Agadir Natur.

  0
 13. Karoleen

  1. Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.
  2. ULLMATTA HAMPTON TIDEPOOL – vilken underbar färg!

  0
 14. Lisa O

  1. CARE & FAIR GARANTERAR ATT MATTORNA PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT CLASSIC COLLECTION SKÄNKER PENGAR VARJE ÅR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN. DETTA MÖJLIGGÖR REGELBUNDEN SKOLGÅNG FÖR BARNEN SAMT GRUNDLÄGGANDE SJUKVÅRD.
  2. MINA FAVORITER ÄR DE KLASSISKA DIAMOND OCH GOOSE EYE MATTORNA SOM PASSAR ÖVERALLT OCH SOM HOS JUST CLASSIC COLLECTION FINNS I EXTRA FINA FÄRGSTÄLLNINGAR OCH MÅNGA OLIKA STORLEKAR.

  0
 15. Olivia

  1. Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  2. Min favorit är just Amalfi i svart/navy! Hade blivit så fin i mitt blå/gråa vardagsrum! 🙂

  0
 16. Karin

  1. Det betyder att mattan garanterat har producerats utan illegalt barnarbete, att det har skett under humana arbetsförhållanden och att det skett med skäliga löner! Certifikatet innebär också att det skänks pengar till familjerna i mattvävardistrikten, vilket är underbart!
  2. Då jag letat efter en bomullsmatta länge nu så är det faktiskt amalfi som är min favorit. Den är precis sådär lagom tunn/tjock och har så fina färger! Men annars är ullmattan Hampton Tidepool väldigt fin i sina färger också.

  0
 17. agata

  Certifikatet garanterar att mattorna är skapade under bra förhållanden utan illegalt barnarbete och under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Sen skänks det pengar till främst familjer och barnens skolgång. Toppen!

  Min favorit är Ullmatta Hampton Tidepool i den där ljuvliga perolfärgen som får en att tänka på mörka hösthav.

  0
 18. Sara

  1. Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  2. Amalfi är ju rasande snygg, men en annan favorit är Ullmatta Merino Naturgrå.

  0
 19. Anna Törngren

  1) Inget illegalt barnarbete, skälig lön, humana arbetsförhållanden, pengar skänks av företaget till familjer i mattdistriktet så att barnen kan gå i skolan och få sjukvård.
  2) Favorit är gågnmattan Outdoor Pride smalrandig

  0
 20. Maria W

  1. Care & Fair garanterar att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.
  2. Ullmatta Agadir natur är en av många favoriter

  0
 21. Emilia

  1. Care & Fair garanterar att mattorna tillverkas utan illegalt barnarbete, under humana förhållanden och till skäliga priser. Det innebär även att CC skänker pengar som möjliggör sjukvård och skolgång.

  2. Min favorit är bomullsmattan PRINT, helt fantastisk, att den kan vara så fin och ändå så ovanlig

  0
 22. Madeleine

  1. Att arbeterna får skäliga löner, får arbeta i en bra arbetsmiljö och deras barn får gå i skola och få sjukvård.
  2. Jag älskade ullmattan taengir honeygold! Älskar att det var i ull (= mindre kemikalier), älskade färgen och mönstret var så fascinerande

  0
 23. Johanna

  1. Certifieringen garanterar att produkterna tillverkas utan illegalt barnarbete, under humana förhållanden och till skäliga löner. Även familjerna i mattdisktriktet skänks pengar varje år för att barnen ska få regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård.

  2. Amalfi är fantastisk, så mitt val av favorit är faktiskt den!

  0
 24. Ann-Sofie

  1. Mattorna är certifierade med Care & Faire vilket innebär att de är producerade under bra förhållanden. Skäliga löner för arbetarna och även bidrag till arbetarnas barn så de kan få gå i skolan och utbilda sig, samt ha tillgång till sjukvård.

  Min.favorit förutom mattan man kan.vinna är Ullmattan Hexagon honeygold med sin härliga färg och mönster.

  0
 25. Margot

  1. Det innebär att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Även att skänka pengar till familjerna i mattdistrikten vilket möjliggör regelbunden skolgång för barnen och grundläggande sjukvård.
  2. Min favorit är BOMULLSMATTA HERRINGBONE MULTI

  0
 26. Julia

  1. Care & Fare garanterar att produkterna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. På det sättet skänks även pengar varje år till familjerna i mattdistrikten, som gör det möjligt för barnen att få grundläggande sjukvård och gå i skolan regelbundet.
  2.
  Varje morgon i sovrummet är det samma problem som uppstår
  När papperstunna element ger iskallt golv som möter morgontrötta tår

  Klarvaken blir man och det är ju onekligen bekvämt
  Sen tar det ju bara någon timmes huttrande innan värmen återvänt

  Olika lösningar (tex sova med sockor) har föreslagits
  Men trots frågans återkommande natur, har inget beslut tagits

  För visst kan ju både jag och sambon fatta
  Att den ultimata lösningen vore en stor, mjuk matta

  Men är man student (och vet vad mattor kostar) finns andra prioriteringar i livet
  Och då är nednötta tofflor tillsvidare det bästa alternativet

  Om ullmattan Merino kunde flytta in till vårt hus
  Ja då skulle vi båda vara i ett varmt (och värmande!) lyckorus.

  0
 27. Catrin

  1. Care & fair innebär att det inte förkommer barnarbetevid tillverkning samt att arbetarna har humana arbetsförhållanden och skäliga löner. Dessutom skänks pengar till mattdistriktet för att ge skolgång och god sjukvård.
  2. Bland alla vackra mönster så slår mitt hjärta lite snabbare av mattan Tangier Titanium.

  0
 28. Sassy

  1. En garanti för att mattorna är producerade under humana arbetsförhållanden med skäliga löner och att pengar årligen skänks till boende i distrikten där mattorna görs, för att möjliggöra att t.ex barnen får gå i skolan och att möjlighet till sjukvård finns.

  2. Jag älskar Labyrinth Greyed Jade. En glad färgklick med underbart mönster. En tavla på golvet typ. 🙂

  0
 29. Ria

  1: Det innebär att de garanterar att produkterna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.
  2. Min favorit är kuddarna Paisley och främst Honeygold. Hör bara på namnet 🙂 super fin!

  0
 30. Mirone

  1.Att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden samt till skäliga löner. Det innebär också att Classic Collections skänker pengar till mattdistriktens familjer. Pengarna går främst till barnen och det möjliggör regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård
  2. Hampton Tidepool är helt fantastisk, men tyvärr skulle min man protestera mot “så mycket färg”. Själv tycker han mest om grått, grått och kanske lite svart. Amalfi skulle passa oss perfekt; en kombo av mönster som jag älskar, men neutrala färger som min man gillar. Håller tummarna!

  0
 31. Julia

  1. Att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Classic Collections skänker även pengar till mattdistriktens familjer. Dessa pengar går främst till barnen, så att de kan gå i skolan.

  2. Min favorit är Amalfi då jag älskar mönstret!

  0
 32. Cecilia Eriksson

  1; betyder inget barnarbete , humana arbetsförhållande , skälig lön, bra villor för familjen å barnen med skola mm
  Sådan företag gör världen en bättre plats för alla

  0
 33. Åse Lindblom

  1.Garanti att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner, men även att de skänker pengarårligen till familjer i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.

  2. Men åh, går det ens att välja…alla är så fina! Drömmen vore en till varje rum och den största av drömmar är att vinna en av dom!

  God Jul!

  0
 34. Ellen Aguirre

  1. Att reproduceras utan barnarbete, med bra arbetsförhållanden och till skäliga löner. Pengar till skolgång och sjukvård.
  2. Bomullsmatta Tiles Charcoal, riktigt snygg!

  0
 35. Teresa

  1. Care & Fair innebär att mattorna produceras utan barnarbete, under humana arbetsförhållanden och att de anställda får skäliga löner. Care & Fair innebär också att pengar doneras till familjer i mattdistrikten, vilket möjliggör tillgång till skola för barnen och grundläggande sjukvård.

  2. Utöver Amalfi är Mediterranean Off white en riktig dröm. För mig som är svenskspanjorska är det härligt med en matta som både får med det skandinaviska ljuset och medelhavets alla härliga mönster, det får en att känna sig riktigt hemma.

  0
 36. Yasmine

  1. Det betyder att de inte främjar illegalt barnarbete. De produceras under humana förhållanden med rättvis lön. De skänker dessutom pengar för skolgång och sjukvård. <3

  Under Herringbonepläden får du och jag plats.
  Som ett par värmekällor, utbyter vi Watts.
  Håller om varandra och ser filmer ihop.
  Blir det läskigt, bara pläden dra opp.
  Mysa och skratta som två små barn.
  Under ett fluff av bomullsgarn.

  0
 37. Emelie

  1. Care & Fair garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Pengar skänks även till familjer i mattdistrikten för att möjliggöra bland annat skolgång och sjukvård.
  2, Flera favoriter finns men en som jag föll lite extra för ullmattan herringbone custard.

  0
 38. Linnea Sjökvist

  1. Care & Fair certifieringen innebär att mattorna garanterat är tillverkade utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och att alla får skäliga löner. Det innebär även att de skänker pengar till familjerna i mattdistrikten så att barnen får gå i skolan och familjen får sjukvård. Himla bra!

  2. Min favorit i deras kollektion (förutom mattan Amalfi) är ulmattan Goose Eye i färgen titanium.

  0
 39. Johanna

  1. Classic Collection står för design som är tidlös,
  men de ser även hållbarhetsfrågan som seriös.
  När du köper en matta kan de garantera,
  att de vid livsviktiga frågor agera.
  Allt från goda arbetsförhållanden till skälig ersättning,
  som att barn ska slippa illegal utsättning.
  De även pengar till familjer skänka,
  så de på barnens hälsa & skolgång slipper oroa & tänka.

  2. Är förstås svårt att en välja,
  Classic Collection så många fina sälja.
  Men favorit-mattan är Tangier Titanium,
  en matta som skulle passa i många rum.
  En vacker matta i hållbart ull,
  enkelt mönster men ändå livfull.

  0
 40. Louise

  1. Att mattorna är producerade under goda förhållanden och med skäliga löner. De skänker även pengar till sjukvård och skolgång till familjerna i distriktet.
  2. Amalfi

  0
 41. Caroline

  Care & Fare — > produkterna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. De skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten vilket möjliggör skolgång för barnen samt sjukvård.

  Jag gillar mycket pläden Diamond. Fint mönster men ändå diskret.

  0
 42. Emma Blomqvist

  CAIR & FAIR är en certifiering som ges till mattor producerade under goda förhållanden av vuxna. För att ge familjer bättre sociala levnadsförhållanden och för att stoppa barnarbete, framförallt i Indien, Pakistan och Nepal.

  Min favorit av alla vackra mattor i classic collection är LABYRINTH, till vardagsrummet & vill gärna vinna AMALFI till köket 🙂

  0
 43. Emma Blomqvist

  CAIR & FAIR är en certifiering som ges till mattor producerade under goda förhållanden av vuxna. För att ge familjer bättre sociala levnadsförhållanden och för att stoppa barnarbete, framförallt i Indien, Pakistan och Nepal.

  Min favorit av alla vackra mattor i classic collection är LABYRINTH, till vardagsrummet & vill gärna vinna AMALFI till köket.

  Hoppas hoppas! 🙂

  0
 44. Linda

  1. Det garanterar att mattorna produceras med skäliga löner under bra förhållanden samt att de skänker pengar till familjerna i mattdistrikten så att barnen kan gå i skola och få sjukvård.

  2. Min favorit är vinsten, Amalfi

  0
 45. Elina

  1. Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så att barnen får gå i skolan och får sjukvård.

  2. Den absolut finaste mattan är ullmattan Laburinth Titanium, fast vinnarmattan är fantastisk den också.

  0
 46. Sanna

  1.Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner. De skänker dessutom pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  2. Jag gillade faktiskt Amalfi som man kan vinna, men förutom den gillade jag även zebra. Den var riktigt snyggt.

  Kram Sanna

  0
 47. Bodil Nilsson

  1. Care & Fair innebär att mattorna produceras under bra förhållanden med skäliga löner. Familjerna i mattdistrikten får även pengar så att barnen kan gå i skolan och får sjukvård.

  2. Den absolut snyggaste mattan är ullmattan Tangier Honeygold.

  0
 48. SofiaS

  1. Care & Fair garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att Classic Collection skänker pengar till familjerna i mattdistrikten. Pengarna går främst till barnen och möjliggör regelbunden skolgång samt grundläggande sjukvård.

  Det låter fantastiskt!

  2. Matta Trellis Grå Vit är en av mina favoriter. Annars tycker jag att dagens vinst också är otroligt tjusig.

  En välbehövlig vinst så nu håller jag tummarna stenhårt!

  0
 49. Nina

  1. Certifikatet innebär att mattorna är producerade ansvarsfullt och syftar till att avskaffa barnarbete inom mattindustrin, förbättra levnadsituationen för familjerna som arbetar med mattknytning, att mattorna är producerade under bra sociala förhållanden och att de tar ansvar socialt som gynnar alla.
  2. Amalfi är min favorit, gillar verkligen det Italienska mönstret och suktar efter en resa till Amalfikusten!

  0
 50. Pauline

  1. Certifierandet garanterar att mattorna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  2. Bomullsmattan Print var ju helt fantastiskt fin! Väldigt orginell. Amalfi var fab den med! <3

  0
 51. Simon

  1. Care & Fare garanterar att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Företaget skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.

  2. Min favorit är pläden herringbone Titanium 🙂

  0
 52. Lina

  1. Produktion utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och med skäliga löner. Pengar går till familjer i mattvävardistrikten. Till barnen och möjliggör skolgång och sjukvård.
  2. Pläden Herringbone Honeygold ser fantastisk ut!

  0
 53. Eva

  GARANTERAR ATT DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT DE SKÄNKER PENGAR VARJE ÅR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN.

  Herringbone blev en favorit även om det var väldigt svårt att välja för det fanns så mycket fint!

  0
 54. Julia

  1. DET GARANTERAR ATT DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT VI SKÄNKER PENGAR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN. DESSA PENGAR GÅR FRÄMST TILL BARNEN OCH MÖJLIGGÖR REGELBUNDEN SKOLGÅNG SAMT GRUNDLÄGGANDE SJUKVÅRD.
  2. Goose eye titanum

  0
 55. Hannah

  Det innebär att mattorna produceras under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Samt utan illegalt barnarbete. Samt att de skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten vilket möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.

  Mina favoriter är bomullsmattorna, och då särskilt Amalfi och Tiles.

  0
 56. Sofie J

  1. Certifierandet garanterar något som borde vara (men inte är) självklart: att produkterna är producerade under bra förhållanden med skäliga löner. För att barnen i mattdistrikten ska kunna gå i skola och få sjukvård skänks även pengar för det.

  2. Min favorit är ullmatta Hampton Tidepool – smaragdgrön färg, fint mönster och ser ut att vara så där perfekt mjuk som bara en äkta ullmatta kan vara.

  0
 57. Mia

  1. Att de garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att de skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.
  2. Tangier Honeygold för den fantastiska färgen.

  0
 58. Margot

  1. Det garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Även att skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.
  2. BOMULLSMATTA HERRINGBONE MULTI

  0
 59. Micke

  1. Care & Fair innebär att CC garanterar att produkterna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner.

  2. En profession som jag hyser största respekt inför,
  skapandet med varp och väft som förundrar och berör.
  Framför braskaminen där våra vilfåtöljer stå,
  skulle favoritmattan ”Amalfi” hedersplatsen få,
  Där skulle den välkomna oss med sina indiska rötter,
  och måna om våra vinterfrusna tår och fötter.
  Hoppas nu att denna julklapps-önskan Classic Collection når,
  för denna fina matta skulle glädja oss i många år!

  0
 60. Christina

  1. De garanterar att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana förhållanden och till skäliga löner. De skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten . Dessa pengar går främst till barnen och möjliggör regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård.
  2. Bomullsmattan Print.

  0
 61. Lisa

  1. “VÅRA MATTOR ÄR CERTIFIERADE MED CARE & FAIR VILKET GARANTERAR ATT DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT VI SKÄNKER PENGAR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN. DESSA PENGAR GÅR FRÄMST TILL BARNEN OCH MÖJLIGGÖR REGELBUNDEN SKOLGÅNG SAMT GRUNDLÄGGANDE SJUKVÅRD.”
  2. Zebra-bänken!!!!!!! Urläcker!

  0
 62. Claudia Kerttu

  1.CLASSIC COLLECTIONS MATTOR ÄR CERTIFIERADE MED CARE & FAIR VILKET GARANTERAR ATT DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT VI SKÄNKER PENGAR VARJE ÅR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN. DETTA MÖJLIGGÖR REGELBUNDEN SKOLGÅNG FÖR BARNEN SAMT GRUNDLÄGGANDE SJUKVÅRD.
  2. Amalfi är underbar, finns många platser i mina hus, fjäll och hemgård där denna skulle ligga fint!

  0
 63. Pernilla H

  1.
  Certifikatet garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.

  2. Min favorit är gångmattan tangier Honey gold

  0
 64. Louise

  1. Mattorna tillverkas utan olagligt barnarbete och under rättvisa förhållanden, t.ex. får anställda får skäliga löner. Classic Collections bidrar med pengar till som gör att barnen i mattdistrikten kan gå i skola och får möjlighet till grundläggande sjukvård.

  2. Jag tycker att Agadir natur är fantastiskt snygg. Vackra färger och välavvägt harmoniskt mönster. Denna matta skulle passa som hand i handske i vår äldre lägenhet som har dragiga golv.

  0
 65. Malin

  1. Care & Fare vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att det skänks pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.

  2. Min favorit är Ullmatta Labyrinth Titanium

  0
 66. Frida

  1. Att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Classic Collections skänker även pengar till mattdistriktens familjer.
  2. Gillar vinstmattan väldigt mycket 😉 Annars tyckte jag mycket om mattan Print som hade ett härligt mönster.

  0
 67. Charlotte

  1. Care & fair garanterar att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. De skänker även pengar varje år till familjerna i mattdistrikten.
  2. Gångmatta Diamond Blå-Vit

  0
 68. Marie

  1. Att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Att Classic Collections skänker pengar till mattdistriktens familjer. Dessa pengar går främst till barnen, det möjliggör regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård.
  2. Vilka fantastiska mattor, detta märke var helt nytt för mig! Min absoluta favorit är Ullmatta Labyrinth Titanium men jag tycker att alla är underbara!

  0
 69. Kim

  1.Jag klippte ut rakt av, jag tycker det är så himla bra och vill ha med allt. “VÅRA MATTOR ÄR CERTIFIERADE MED CARE & FAIR VILKET GARANTERAR ATT DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT VI SKÄNKER PENGAR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN. DESSA PENGAR GÅR FRÄMST TILL BARNEN OCH MÖJLIGGÖR REGELBUNDEN SKOLGÅNG SAMT GRUNDLÄGGANDE SJUKVÅRD”
  2. Jag gillar kuddarna väldigt mycket, favoriten är nog Paisley Honeygold. Fantastiskt fin. Sen kommer mattan man kan ha turen att vinna, även den sagolik.

  0
 70. Heléna

  CLASSIC COLLECTIONS MATTOR ÄR CERTIFIERADE MED CARE & FAIR VILKET GARANTERAR ATT DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT VI SKÄNKER PENGAR VARJE ÅR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN. DETTA MÖJLIGGÖR REGELBUNDEN SKOLGÅNG FÖR BARNEN SAMT GRUNDLÄGGANDE SJUKVÅRD.

  Pride sittpuff, vilken härlig färgklick det skulle vara!!

  0
 71. Anna

  1) Det innebär att mattorna producerad utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Vilket i sin tur ger goda ringar på vattnet i samhällena!

  2) Min favorit är just Amalfi-mattan. Är på jakt efter den rätta mattan till arbetsrummet och som måste passa in med det gamla fina träfärgade skrivbordet och denna mattan hade vart så perfekt… Och hade blivit en eye catcher i rummet!

  0
 72. Cecilia

  1) Det betyder att mattorna är producerade utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden & till skäliga löner. Det innebär även att Classic Collection skänker pengar till familjerna i mattdistrikten, så att deras barn kan gå i skolan och får grundläggande sjukvård.
  2)Många fina mattor, men en favorit är bomullsmattan Mosaic Navy

  0
 73. izabella

  1. Det betyder att mattorna produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Classic Collections skänker även pengar till mattdistriktens familjer. Dessa pengar går främst till barnen så barnen kan få möjlighet till regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård.

  2. BOMULLSMATTA AMALFI SVART-NAVY och ULLMATTA MEDITERRANEAN OFF WHITE är mina två favoriter ur dess sortiment! så hade ej varit fel att vunna en av dem:)

  0
 74. Maria S

  1). Att de försöker att förbättra villkoren för de som bor i bygden där mattorna tillverkas, t ex med skola & sjukvård. Det innebär även t ex: Skäliga löner. Humana arbetsförhållanden. Inget barnarbete.
  2). Ullmattan Diamond blå

  0
 75. Emma

  1. Care & Fair betyder att mattorn produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det betyder även att Classic Collection skänker pengar till mattdistriktens familjer vilket gör att barnen kan gå i skolan och få den sjukvård de behöver.
  2. Ullmattan Tangier Natur är himla fin men jag tycker nog ändå att bomullsmattan Amalfie i svart/navy är finast!

  Det råkar ju även vara vinstpotten så jag håller tummarna för det här! Kram!

  0
 76. Anna-Carin W

  1. Care & Fare vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att de skänker pengar varje år till familjerna i mattdistrikten. Detta möjliggör regelbunden skolgång för barnen samt grundläggande sjukvård.
  2. Arrows är min favorit förutom Amalfi 🙂

  0
 77. Sata

  1.Certifieringen garanterar att mattorna är producerade under legala förhållanden med skäliga löner och de skänker även pengar till familjerna i mattdistrikten så barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  Med vänlig hälsning, Sara

  2. Herringbo i färgen sista pinkär favoriten, ja utöver Amalfi såklart.

  0
 78. Emma Kitti

  1. Det betyder att mattorna tillverkas utan barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till vettiga löner. De skänker också pengar till familjer i området så att barnen kan gå i skolan och få sjukvård.

  Det låter helt fantastiskt tycker jag!

  2. Många av mattorna är fina men vinsten är min favorit faktiskt!

  0
 79. Amanda

  1. Care & Fair innebär att mattorna produceras utan barnarbete, under humana arbetsförhållanden och att de anställda får skäliga löner. Care & Fair innebär också att pengar doneras till familjer i mattdistrikten, vilket möjliggör tillgång till skola för barnen och grundläggande sjukvård.
  2. Ullmatta Labyrinth Titanium är min absoluta favorit!

  2.

  0
 80. Ann-Kristin Hedlund

  De produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållande och till skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattdistrikten dessa pengar går främst till barnen. dem möjliggör regelbunden skolgång och grundläggande sjukvård.
  Våra ligger ute på vädring inför julen, så vore lite kul med någon ny matta. Bomullsmattan Mosaic Charcoal

  0
 81. Agneta Dau Valler

  1) Fair & Care betyder att man arbetar för barns välbefinnande och mot barnarbete.

  2) Min favoritmatta är Tangier Honeygold.

  Hälsningar
  Agneta

  0
 82. Yvonne

  1. Mattorna tillverkas utan barnarbete, till skäliga löner och goda arbetsförhållanden. Pengar skänks till familjerna för sjukvård samt regelbunden skolgång för barnen.
  2. Amalfi svart/navy

  0
 83. MsSixten

  1. DET GARANTERAR ATT DE PRODUCERAS UTAN ILLEGALT BARNARBETE, UNDER HUMANA ARBETSFÖRHÅLLANDEN OCH TILL SKÄLIGA LÖNER. DET INNEBÄR ÄVEN ATT VI SKÄNKER PENGAR TILL FAMILJERNA I MATTDISTRIKTEN. DESSA PENGAR GÅR FRÄMST TILL BARNEN OCH MÖJLIGGÖR REGELBUNDEN SKOLGÅNG SAMT GRUNDLÄGGANDE SJUKVÅRD.

  2. Amalfi som du har med här är helt klart min favorit =).

  0
 84. Frida

  Vem vann? Håller fortfarande tummarna

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close