New Year's Eve – Husligheter

Nu är den här – nyårsafton! 2015 har varit ett crap år på många sätt, framför allt i världen, men också ett fantastiskt år – läs bara här! På det personliga planet har 2015 varit toppen! Jag har förvisso jobbat lite för mycket, framför allt under hösten, och tiden har inte alls räckt till allt jag har velat, men mitt företag gjorde sitt bästa år hittills, jag är mer kär i min familj än någonsin och jag trivs fantastiskt bra i våra två boenden (Stockholm och Gotland). Dessutom fick jag en fin julklapp i form av en medial klapp på axeln – vad kan jag mer begära?

Jag vill också passa på att tacka er för alla fina kommentarer, ris och ros, likes och mail – det är det som får mig att fortsätta nu när Husligheter är inne på sitt nionde år. Så jag avrundar med att lämna över ordet till er, en liten frågestund helt enkelt! Vad vill ni veta just nu? Om mig, om mitt jobb, om bloggen, inredning, trender, miljötänk eller, öh, tv-serier och favoritgodis. Ställ en fråga och du skall få svar – nästa år!

Gott nytt, och riktigt glittriga nyårskramar från mig! (Bilderna ovan: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )

Translation: A bad – but also good – year for the world, and a pretty great year for me. I just want to thank you all for comments, likes and what have you, and let’s end this year with a Q&A! What do you want to know, about me, my blog, my job or anything else? Post a Q and I will give you an A – next year!

 

 

#Etiketter
ljusslinga

8 kommentarer

///////////////
 1. Johanna

  Var roligt med frågestund!
  1. Hur hamnade ni på just Gotland? Drömmer själv om ett hus där efter att framförallt spenderat somrarna där som barn, boendes i en liten hyrd stuga.
  2. Har du några Gotlands-tips gällande second hand, hantverk eller mysiga gårdsbutiker?

  0
 2. Sara

  Vad spännande, jag tittar in på din blogg lite då och då och uppskattar verkligen att dina inlägg känns väl genomarbetade och genomtänkta. Gott nytt år!

  Hmm detta är kanske inte fullt genomförbart. Men jag funderade på vad jag skulle vilja fråga dig och kom på “vad tusan ska jag göra åt X och Y i hemmet!?”. Det skulle vara fantastiskt med återkommande Tips-inlägg där läsare kan berätta om sina problem/skicka in bilder och du tipsar. Dock kan jag förstå om det blir för tidskrävande för dig.

  0
 3. Ekenäsliv

  Gott Nytt År!
  O tack för all inspo under året!
  Kram Anna

  0
 4. Catharina

  Jag skulle vilja lite mer om ditt jobb. Gott nytt år!

  0
 5. Ann-Kristin Hedlund

  Gott Nytt År!

  0
 6. Emma

  God fortsättning till dig!
  Om frågan är fri så skulle jag gärna vilja veta mer om vad du har för bakgrund? Journalist?

  0
 7. Katja

  1. Vad roligt med frågestund. 🙂 Vilka indredningsprylar gillar du och vill satsa på framöver. 2. Inspierande målinlägg på bloggen vore kul att läsa mer om. 3. Mer om ditt jobb ochhur det kom sig att du jobbar med det och är så bra på ditt jobb. 🙂 4. Dina bästa miljötips.

  0
 8. Julia

  Hej Maria, kul med frågestund! Jag gillar särskilt dina Miljömåndagstips, har du några tips på sängtillverkare som tänker extra miljövänligt, eller källor till dessa? Vet att textilproducenter och stora aktörer som IKEA tydligt pratar om miljö, men nu när vi ska investera i en ny säng så vill man ju gärna ha en som både håller och är snäll mot miljön. Hästens hade varit en dröm, men hoppas att det finns andra (billigare) alternativ också =)
  Sen älskade jag din julkalender nu i år! Förstår att det måste ha varit ett jättejobb att få ihop så många sponsorer, stor applåd till dig! Då blir jag ju nyfiken – deltar du själv i liknande tävlingar? Om ja, har du tips på andra bra tävlingar som går under resten av året själv också?

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close