Tilda blåser ljus – foto Maria Soxbo – Husligheter

Foto: Maria Soxbo/Husligheter

Nu är julen helt bortstädad härhemma, så när som på adventsljusstakarna i barnens rum (dem får jag visst inte städa bort än), och denna favorit från Granit som får stå kvar på sitt lilla sidobord tills jag kommer på vad jag ska ersätta den med.

För nu har vi ju äntligen vinter, så mysbelysning kan man ju inte leva utan. Allra helst levande ljus – även om vissa morsor får tända dem cirka tio gånger på raken eftersom det roligaste är att blåsa ut dem. Trevlig måndagskväll, hörni!

PS Jag vet att ni är några som vill veta vilka som vann dag för dag i adventskalendern. Håll ut – det kommer! Jag väntar på de allra sista namnen, så fort listan är komplett så kommer den!

Translation: Almost all Xmas stuff have been put away now, better light (and blow out – and light – and blow out) some candles to compensate for the lack of cozyness!

#Etiketter
ljusstake

9 kommentarer

///////////////
 1. Mia

  Fin bild! Jag håller tummarna för adventskalendern… Tänk om jag vann stolen eller den vackra filten! Men oavsett, tack för en jättebra blog och en riktigt fin julkalender!

  0
 2. Emma

  Samma här, de mesta av julen är borta förutom några ljusstakar. Det är samma sak varje år, kanske dags att investera i fina fönsterlampor.

  0
  1. Maria/Husligheter

   Jag vet! Förstår inte varför jag har så svårt att komma till skott med detta…

   0
 3. Kim

  Känner igen det där med ljusen! Ungarna blåser ut snabbare än jag hinner tända. Idag väntade jag tills dom somnat istället 🙂

  0
  1. Maria/Husligheter

   Haha! Jag låter dem blåsa, OCH tänder efter nattning.

   0
 4. Madeleine

  Hehe precis när jag läste detta gjorde mitt barn samma sak. Är nog en universell barngrej att göra

  0
 5. Nini Tjäder

  Den staken kan väl stå framme året runt? Den är ju inte “julig”. Eller tänder du inte ljus annat än till jul?

  0
  1. Maria/Husligheter

   Jo jag tänder levande ljus så klart, men en stake med elljus förknippar jag helt och hållet med advent så den åker snart in i förrådet. Roligare att ta fram några nya saker när det blir säsong också!

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close