Hylla Bruka – Alvhem – Husligheter

Foto: Mäklarbild Alvhem

Med den smäckra och fina prylhyllan Labyrint har Bruka verkligen gjort en fullträff – jag tycker jag ser den på fler och fler ställen dessutom, så jag misstänker att den är en försäljningssuccé! Den är dessutom mångsidig, Hemma med Helena har sin i badrummet och Wilwig har sin i barnrummet – lika fint på båda ställena.

I den här lägenheten som är till salu via Alvhem såg jag den så här fint stylad, och eftersom det var rena designbingot i facken så gjorde jag en liten sno stilen inspirerad av bilden för er som klurar på vad ni ska fylla er hylla med.

Kollage med hylla Labyrint från Bruka – Husligheter

Hylla | mugg C | stengodsgryta | mason jars | tändsticksfodral | muggar (gissar att det är dem men vända åt andra hållet på bilden | pepparkaksform | blomspruta | glasskål | glasburk | grytunderlägg | termos

Translation: I love this shelf by Bruka design and I really like the way it was styled in this apartment for sale! 

 

3 kommentarer

///////////////
  1. Nini Tjäder

    Fin hylla, men alldeles för dyr – som ofta är fallet med Brukas fina saker.

    0
  2. Nike

    Så snyggt! När jag tittat på den hyllan har det känt så himla svårt att få till det snyggt och harmoniskt men ändå intressant att se på. Bra med inspiration 😀

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close